вторник, 6 сентября 2011 г.

Закордонна нерухомість у кредит

Банки вже оговталися після кризи і поступово відновлюють програми кредитування. Одним з найбільш цікавих пропозицій для населення завжди була іпотека або кредит на покупку житла, ось тільки купувати нерухомість у Росії з діючих відсоткових ставок може або дуже багатий, чи дуже дурний чоловік. Зовсім по-іншому складається ситуація на ринку Європи.

Більшість експертів зійшлися на думці, що брати кредит за кордоном на покупку нерухомості цілком можливо і навіть вигідно. По-перше, житло там дуже часто дешевше, наприклад,  покупка квартири в Туреччині на узбережжі Середземного моря обійдеться на порядок дешевше, ніж аналогічна житлоплощу в Сочі, також можна подивитися цены на недвижимость в Болгарии. По-друге, європейські банки встановлюють набагато більш низькі процентні ставки на даний вид кредитування, зазвичай вона становить 4,5%. І, по-третє, згідно з фінансовими прогнозами, рівень інфляції в Російській Федерації значно перевершує процентні ставки зарубіжних банків, тобто ви не переплачуєте за придбану нерухомість.


Єдиною проблемою на шляху отримання такого кредиту є платоспроможність клієнта. Наприклад, покупка турецької нерухомості можлива як в кредит, так і в розстрочку, але за умови, що банк вважатиме вас надійним клієнтом. Стандартна європейська норма - це витрати на погашення кредиту не більше 30% від доходу. Залежно від країни, де ви вирішили взяти кредит, можливі невеликі зміни в процентній ставці або в умови видачі кредиту, наприклад, у тій же Туреччині в кредит дають не більше 65% від загальної вартості нерухомості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122