суббота, 3 сентября 2011 г.

Постачання і сервісне обслуговування професійного інструменту - Компанія "РІД Спб"

Група компаній РІД , існує на ринку Росії в якості дистриб'ютора компанії RIDGE TOOL з 1999 року. За кілька років роботи ми накопичили достатній досвід прямих поставок інструменту і верстатів з таких країн як США, Німеччина, Бельгія, і т.д. і отримали статус офіційних партнерів компаній KLEIN TOOLS і FEIN. Більшість пропонованих нами позицій є складськими для нас і доступні для негайної відвантаження. Наші офіси, склади і сервісні центри розташовані в Москві, Санкт-Петербурзі та Омську.



Будучи офіційними дистриб'юторами в Росії торгових марок: RIDGID ™ (а це - ручний інструмент, різьбонарізні обладнання, алмазний інструмент та машини для чищення труб і Відеодіагностіка і Трасопошукове обладнання), KLEIN TOOLS ™ (ручний інструмент та спорядження для висотних робіт),  FEIN ™ ( електроінструмент промислового класу), Saint-Gobain Abrasives (абразиви та витратні матеріали для промисловості та будівництва під маркою FlexOvit , Norton, Atlas, Clipper, Winter, Bay State), ми пропонуємо Вашій увазі якісний, професійний ручний інструмент для електромонтажу, промисловий інструмент для металообробки та обладнання для ринку будівельної та трубної індустрій та потреб комунального господарства, промислових підприємств і будмайданчиків, від відомих у всьому світі, серйозних виробників. Таким чином нашими фахівцями пропонуються комплексні поставки для будь-яких підприємств інструменту та обладнання , починаючи від ключів і кліщів, закінчуючи трубогибам з електроприводом і шліфувальним верстатом для шліфування труб до 200 мм, а також постачання підприємств на постійній основі будь-якими расхлднимі матеріалами з лінійки продукції Saint-Gobain Abrasives . Перейти до сторінки компанії: Продажа оборудования RIDGID

Наша компанія є прямим постачальником всього обладнання, яке ми пропонуємо нашим клієнтам і, відповідно, має ВЛАСНИМИ Складські запаси в Москві і Санкт-Петербурзі та Омську, і власним СЕРВІСНИМ центром (Москва і Санкт-Петербург) і мережею дилерів в регіонах Росії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122