среда, 25 мая 2011 г.

Skoda у кредит. Skoda finanace (Шкода фінанс - кредитна програма)

Skoda Сredit - це спільна кредитна програма марки Skoda і компанії Volkswagen Financial Services RUS за сприяння банків-партнерів.

Основні умови *, на яких ви зможете придбати автомобілі Skoda (Шкода) в кредит:
  •     Початковий внесок - від 15%
  •     Процентна ставка - від 13,5% річних в російських рублях, від 9% в доларах США і Євро
  •     Термін надання кредиту - до 60 місяців.
  •     Можливість оформлення кредиту із залишковою вартістю (за бажанням клієнта)
  •     Включення до щомісячні платежі КАСКО (за бажанням клієнта)
Для отримання кредиту необхідно:
  •     Вибрати автомобіль в салоні офіційного дилера Skoda.
  •     За допомогою співробітника дилера заповнити заяву на кредит і прикласти до нього обов'язкові документи (див. список).
  •     Документи надсилаються в банк на розгляд.
  •     Банк приймає рішення про видачу кредиту.
  •     Ви вносите початковий платіж за автомобіль у салоні дилера і оформляєте страховку (ОСАГО і КАСКО) в одній з акредитованих банками-партнерами страхових компаній.

Перелік обов'язкових документів:
  •     Заява та анкета Позичальника
  •     Копія паспорта і посвідчення водія (за наявності)
  •     Копія трудової книжки
  •     Підтвердження доходу (2-НДФЛ або у вільній формі)
  •     Додаткові документи (не обов'язково, надаються для максимальної ймовірності схвалення)
Існує декілька різних програм кредитування. Ознайомившись з цим текстом, ви легко зможете вибрати відповідну саме вам програму кредиту для Шкоди.
УНІКАЛЬНА ПРОГРАМА - SKODA CREDIT зі зворотним викупом!

При використанні класичної схеми кредитування вся сума фінансування погашається за термін кредиту. Відмітна особливість кредиту із залишковою вартістю - використання залишкових вартостей, які істотно зменшують щомісячні платежі і дають можливість придбання автомобіля вищого класу в рамках фіксованого бюджету.

Після закінчення терміну погашення кредиту у вас з'являється вибір:

    продовжити користування автомобілем, погасивши залишок заборгованості перед банком з власних коштів
    рефінансувати суму, що залишилася
    передати автомобіль за схемою trade-in: тоді різниця між вартістю автомобіля та вашої заборгованістю в банку може бути використана в якості початкового внеску за новий автомобіль.

КРЕДИТНА ПРОГРАМА Credit Express

    Отримання попереднього рішення про видачу кредиту на автомобіль по 2-м документами
    Не потрібна довідка про доходи при сумі кредиту до 700 000 рублів
    Час прийняття рішення про видачу кредиту - від 30 хвилин
    Повне або часткове дострокове погашення без штрафів і обмежень
    Можливість включити в кредит додаткове обладнання до 30% від вартості автомобіля.

КРЕДИТНА ПРОГРАМА до Комплексного СТРАХУВАННЯМ ПОЗИЧАЛЬНИКА
  •     Ставка по кредиту від 12,5%
  •     Можливість страхування автомобіля і позичальника одночасно
  •     Економія часу і коштів. При оформленні кредиту за програмою Вам не доведеться щороку витрачати час і солідні суми бюджету на продовження страхового поліса, оскільки страхові премії КАСКО, життя і здоров'я позичальника вже включені в суму кредиту
  •     При достроковому погашенні кредиту, страхування автомобіля продовжує діяти
  •     Ви забезпечуєте надійний захист своїх інтересів та інтересів своїх близьких, пов'язаних з непередбаченими витратами в результаті нещасного випадку або раптового захворювання, що стався з Вами під час користування кредитом
  •     Захистити себе швидко і просто! Прямо в автосалоні Ви маєте можливість застрахувати себе від тих ризиків, які стали для Вас актуальні з придбанням автомобіля. Оформлення страхових полісів відбувається одночасно з оформленням кредиту в кредитного спеціаліста.

ТАКОЖ ІНШІ КРЕДИТНІ ПРОГРАМИ SKODA CREDIT:
  •     Кредити на автомобілі з пробігом
  •     Кредит без підтвердження доходу
Кредитна програма реалізується ТОВ «Фольксваген Фінансові Послуги РУС» разом з Сбербанк Росії ВАТ (Генеральна ліцензія ЦБ РФ № 1481), ЗАТ «БСЖВ» (Генеральна ліцензія № 2295), ЗАТ ЮніКредіт Банк (Генеральна ліцензія ЦБ РФ № 1), ВАТ «Банк Уралсиб »(Генеральна ліцензія ЦБ РФ № 2275), ТОВ" Русфинанс Банк "(Ліцензія ЦБ РФ № 1792).

* Дані умови носять виключно інформаційний характер і ні за яких умов не є публічною офертою, що визначається положеннями статті 437 (2) Цивільного кодексу Російської Федерації. ТОВ "Фольксваген Фінансові Послуги РУС" звертає Вашу увагу, що процентна ставка та інші умови надання кредиту можуть бути змінені банком з незалежних від ТОВ "Фольксваген Фінансові Послуги РУС" причин.

Умови надання кредитів даними банками можуть відрізнятися від вищевказаних.

Більш детальну інформацію про програми кредитування (у тому числі, якщо вас цікавить Кредитна програма Skoda finance (фінанс)) Ви можете отримати у співробітників компанії "Глобал-Кар" за телефоном (495) 956-12-32 .

Автомобіль став невід'ємною частиною сучасного життя. Гармонійно влився в усі сфери технологічної діяльності та в міський пейзаж. Необхідність в особистому транспортному засобі обумовлена ​​темпом прогресу і зростанням добробуту. Однак сьогодні навряд чи хтось стане заперечувати твердження, що автомобіль - це не тільки засіб пересування, а й роскошь.Уровень фінансових можливостей не завжди відповідає рівню бажань. Тому, прагнучи допомогти вам у вирішенні цього життєвого рівняння, компанія «ГлобалКар» пропонує скористатися спеціальними фінансовими програмами, завдяки яким ви легко зможете купити будь-яку модель марки Skoda (Шкода) в кредит. З їх допомогою, навіть не володіючи необхідними для покупки засобами, ви отримаєте у володіння обраний вами автомобіль виробництва «Skoda» - одну з найбільш функціональних і комфортних європейських машин.

Купівля в кредит - ідеальна можливість втілення бажань. Кредитна програма Skoda finance (фінанс) допоможе вам вже сьогодні мати мрією.

Привабливі умови кредиту з низькою відсотковою ставкою дозволяють без фінансових труднощів обзавестися власним автомобілем. Для зручності вибору ми пропонуємо кілька різних фінансових схем, з яких можна вибрати найбільш оптимальну для ваших можливостей і бажань. Гарантуємо оперативний розгляд заявки в короткі терміни.

Мрія про власну машині може здійснитися прямо сьогодні - за умови, що ви скористаєтеся фінансовою програмою «Шкода кредит» від офіційного дилера чеського виробника компанії «ГлобалКар».

Звертайтеся до нас, і ми зможемо зробити вам пропозицію, від якого ви будете не в силах відмовитися.

Автомобіль став невід'ємною частиною сучасного життя. Гармонійно влився в усі сфери технологічної діяльності та в міський пейзаж. Необхідність в особистому транспортному засобі обумовлена ​​темпом прогресу і зростанням добробуту.

Рівень фінансових можливостей не завжди відповідає рівню бажань. Тому, прагнучи допомогти вам у вирішенні цього життєвого рівняння, компанія «ГлобалКар» пропонує скористатися спеціальними фінансовими програмами. З їх допомогою, навіть не володіючи необхідними для покупки засобами, ви отримаєте у володіння обраний вами автомобіль виробництва «Skoda» - одну з найбільш функціональних і комфортних європейських машин.

Купівля в кредит - ідеальна можливість втілення бажань.

Привабливі умови кредиту з низькою відсотковою ставкою дозволяють без фінансових труднощів обзавестися власним автомобілем. Для зручності вибору ми пропонуємо кілька різних фінансових схем, з яких можна вибрати найбільш оптимальну для ваших можливостей і бажань. Гарантуємо оперативний розгляд заявки в короткі терміни.

Мрія про власну машині може здійснитися прямо сьогодні - за умови, що ви скористаєтеся фінансовою програмою «Шкода кредит» від офіційного дилера чеського виробника компанії «ГлобалКар».

Звертайтеся до нас, і ми зможемо зробити вам пропозицію, від якого ви будете не в силах відмовитися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122