воскресенье, 22 мая 2011 г.

Купити Шевроле Авео механіку або автомат в кредит

Шевроле Авео в кредит
За привабливою ціною купити Шевроле Авео механіку або автомат в кредит на вигідних умовах.
Ви шукайте автомобіль до душі? Хочете щоб він задовольняв всі Ваші вимоги? Вам потрібно нове авто для роботи? Або Ви хочете поїхати в сільську місцевість? А може відвідати друзів, які живуть в іншому місті? Навіщо купувати різні машини, для кожного випадку, якщо можна купити одну для всіх випадків життя? Тепер Ви зможете і поїхати на дачу з друзями, і з'явитися на фірму на новенькому автомобілі. Вибір машин дуже великий. Але Вашим вимогам, мабуть, буде задовольняти Шевроле Авео седан з дивно оригінальним дизайном, випущений для сучасних європейських бізнесменів.


Версія Chevrolet Aveo була випущена в 2007 році і вперше представлена ​​на міжнародному автосалоні у Франкфурті. Незважаючи на дивно низьку оцінку на Euro NCAP креш-тестах, машина користується величезною популярністю. Тому більшість покупців просто не звертає увагу на те непорозуміння.
У цілому, ця версія схожа на старий Шевроле, ніж на новий модернізований седан цієї ж фірми. Проте новинку не можна не впізнати за оригінальним заним фарам і оновленою передньою частини. Ця модель, в порівнянні з однойменною седаном, більш агресивна, що можна побачити в «двоповерхової» решітці радіатора. На виставці дизайнери додатково до цього одягнули автомобіль у аеродинамічний обвіс і пофарбували в яскравий викликає колір.
Представляється можливість купити Шевроле Авео! Звертайтеся в наш автоцентр. Авео автомат і механіка на ваш вибір.
Розробники порахували, що потенційними покупцями нового автомобіля будуть молоді енергійні люди, а тому додали декоративні пластикові вставки з боків моторного відсіку, які імітують дефлектори для відведення зайвого тепла від двигуна.
Купити Шевроле Авео механіку або автомат в кредит за низькою ціною безумовно просто в автоцентрі Теплий Стан по безлічі кредитних програм відомих фінансових компаній . Знову-таки на відміну від седана він не такий нудний і монотонний. Обробка виконана під алюміній, прилади, втоплені в глибокі «колодязі» підсвічені червоним світлом. В наявності спідометр, тахометр, маршрутний комп'ютер, а так само датчики температури двигуна і рівня палива. Архітектура салону яскрава і енергійна. Огляд з водійського сидіння відкривається гарний, що дозволяє швидко звикати до габаритів машини. Дзеркала заднього виду великі, але при цьому зовсім не псують зовнішній вигляд автомобіля.
Ця машина більш потужна, ніж попередня версія, базовий мотор при 1,2 літрах розвиває потужність до 84 кінських сил. Є варіант і 1,4 літрового двигуна в комплекті з 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач. На основному ж двигуні доступу 5-ступінчаста механічна.
Легке кермо дозволяє, як їхати на великій швидкості, так і виробляти паркування в кілька прийомів на невеликій площі. Тому Ви не відчуєте напруги ні на високошвидкісний трасі, ні на вулицях мегаполісу з пробками і безліччю автотранспорту. А проблема зі стоянками може бути вирішена.
Якщо Вас влаштовує такий автомобіль, то не потрібно далі шукати. Придбайте його і насолоджуйтесь швидкістю, комфортом і зручністю Шевроле Авео. Ви отримаєте справжнє задоволення від цього автомобіля і не пошкодуєте про його купівлю. Начбек виправдає всі Ваші очікування, прослужить Вам дуже довгий час і подарує море радості та позитиву.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122