среда, 25 мая 2011 г.

Відпочинок у кредит від Фінансбанку

Ви давно мріяли відпочити, але так і не змогли відправитися в подорож, тому що путівка виявилася набагато дорожче, ніж Ви планували?
Унікальна програма Фінансбанку "Відпочинок у кредит" дозволить Вам не залежати від власних коштів та здійснити саме незабутнє подорож вже сьогодні!

Відпочивайте зараз - платіть потім!

  •     Кредит від 15 000 до 100 000 рублів
  •     Кредитне рішення протягом 20 хвилин
  •     1% в місяць за кредит
  •     Мінімум документів при оформленні заявки

Відсутність довідок про дохід

У подарунок від Фінансбанку Ви отримуєте кредитну карту CardFinans Classic з початковим кредитним лімітом 10.000 рублів ! Вона буде просто незамінна під час подорожі, а додаткові грошові кошти дозволять Вам не відмовляти собі в маленьких радощах.

Як отримати кредит?

Ми пропонуємо на вибір декілька способів отримання кредиту. Процедура оформлення кредиту дуже проста - не потрібно надавати багато документів, довідок про дохід та поручителів по кредиту. Досить пред'явити паспорт РФ і закордонний паспорт або водійське посвідчення і заповнити Анкету на кредитне обслуговування. Рішення по кредиту приймається у Вашій присутності протягом 20 хвилин.

Спосіб 1. Зверніться до туристичне агентство, яка співпрацює з Фінансбанк і оформіть кредит прямо на місці.

 Спосіб 2. Зверніться до туристичне агентство, яка співпрацює з Фінансбанк, де Вам підберуть тур, оформлять рахунок на оплату і вкажуть найбільш зручне відділення Фінансбанку, в якому Ви можете оформити кредит.

Спосіб 3. Зверніться до будь-туристичне агентство на свій вибір, виберіть подорож і попросіть співробітників компанії оформити договір і рахунок на безготівкову оплату туру з зазначенням платіжних реквізитів. З цими документами прийдіть у будь-яке відділення Фінансбанку для оформлення кредиту. Після прийняття позитивного рішення банк перерахує гроші на рахунок агентства в оплату Вашого туру.

Хто може отримати кредит?

Позичальником Фінансбанку може стати громадянин РФ , що відповідає наступним умовам:
має постійну реєстрацію за місцем проживання в Москві чи Московській області;
  • у віці від 21 до 60 років;
  • має стаціонарний телефон за місцем проживання;
  • має постійне місце роботи з щомісячним доходом, що дозволяє обслуговувати заборгованість по кредиту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122