воскресенье, 22 мая 2011 г.

Автомобілі CHANCE / LANOS у кредит

Автомобілі CHANCE / LANOS у кредит
Автомобіль Chance розроблений на базі автомобіля LANOS (Ланос)  корейськими та українськими фахівцями. Мета цієї розробки - створення сучасного, комфортабельного, витривалого, простогоАвтомобиль Chanceв обслуговуванні і доступного за ціною автомобіля. Нова модель поєднала в собі сучасний дизайн кузова і комфорт салону базової моделі, непогану керованість і безпека. Підвіска від "Ланос", прості і невибагливі в експлуатації двигун і коробка передач увібрали в себе в себе досвід проектування і сучасні технології українського та корейського автомобілебудування. З 2007 року Chance випускається серійно. Проводиться Chance в двох типах кузова - седан та хетчбек.
Шанс (Chance) створено для того, щоб приносити Вам радість. Дизайн, який не перестає радувати погляд. Ходові якості, які будять у вас тягу до активного водіння. Обширний набір стандартного устаткування, який створює комфорт і затишок. Який би варіант виконання ви не вибрали, ваш вибір буде надзвичайно розумним.

Шанс - одна з самих недорогих іномарок, представлених на російському ринку автомобілів. В автомобіль встановлюється двигун об'ємом 1,5 л (86 к.с.) і лише механічна коробка передач. У базову комплектацію не входить гідропідсилювач керма та подушка безпеки. За окрему вартість можна отримати гидроусилітель керма, подушка безпеки, кондиціонер, центральний замок, електросклопідйомники, магнітолу і протитуманні фари.

Автомобиль ChanceУ салоні автомобіля водій відчуватиме себе комфортно. Об'єм багажного відділення складає 322 л., А задні сидіння автомобіля складаються в пропорції 60:40, тим самим можна збільшити багажник до 958 л. Виробник дає гарантію на автомобіль Ланос 2 роки, без обмеження пробігу.
Шанс (Ланос) - седан С-класу з механічною коробкою передач, 1,5-літровим двигуном потужністю 86 к.с., подушкою безпеки водія, аудіопідготовкою і обігрівом заднього скла відрізняє висока надійність і розвинена система пасивної безпеки: посилені передні і задні стійки кузова, з'єднані по даху чотирма міцними стяжками, балки безпеки із сталевих труб, які встановлюються в передніх і задніх дверях і під лобовим склом, конструкція кузова з жорстким пасажирським осередком.
За матеріалами: www.avtoportal.ru

Від Ланос, седан Chance відрізняється не тільки 1,3-літровим двигуном потужністю 70 л.с. Мелітопольського заводу, і горизонтальними задніми ліхтарями. По-новому тепер виглядає і перехід від заднього бампера до боковин автомобіля. А так само, у списку змін: високий кліренс, просторий багажник і економічна витрата палива.
Автосалон АВТО-КАР (AUTO-KAR) є офіційним дилером з продажу автомобілів марки ZAZ Chance, ЗАЗ ШАНС. 
Автомобіль для багатьох став просто необхідністю, саме з цієї причини хороші технічні характеристики і чудово низька вартість, дозволяє багатьом стати власником такого необхідного транспортного засобу.
Доступний Lanos
Lanos - це дійсно ідеальне рішення для тих, кому просто необхідно транспортний засіб, але в той же час кошти мають вирішальне значення. Комфорт, висока безпека, зручність, затишок, відмінні функціональні можливості - це все дивовижний і доступний lanos .
Ця модель lanos дійсно підкорила мільйони сердець, адже практично кожен автолюбитель прагнути придбати якісний і дуже надійний автомобіль, які зміг би прослужити тривалий період часу.
Саме таким автомобілем став lanos , який дійсно зміг поєднати в собі всі переваги унікального автомобіля. Крім того, виробники запропонували клієнтам дуже доступну вартість, яка дійсно дозволила багатьом придбати транспортний засіб, який приносить стільки зручностей ...
Автомобіль має своє «гідність» про що говорить його унікальний і дуже гарний зовнішній вигляд, крім того, внутрішній склад автомобіля дійсно дозволить вам відчути себе королем наших доріг.
Давайте більш детально зануримося у вивченні даної моделі, яка дійсно втілила в реальність побажання дуже багатьох клієнтів та автолюбителів.
У базову комплектацію lanos S входять тільки найнеобхідніші опції, що дозволяє значно знизити вартість моделі. У комплектації lanos SE / SX (для моделей з двигуном 1,5 л) входять спеціально розроблені подушки безпеки, а так само бампера, запасне колесо, підсилювач керма, складаються сидіння, кондиціонер, передні електропідйомники бризковики, обігрів заднього скла, спеціальні дзеркала заднього виду , які складаються, передні підстаканники ...
Варто також звернути вашу увагу на те, що в дилерських центрах ви зможете додати і встановити обладнання, яке вам так необхідно.
Наявність кондиціонера дозволить вам дійсно повноцінно насолоджуватися водінням у будь-який час року, спека вам буде більше не страшна, навіть якщо на вулиці від спеки плавитися асфальт, то у вашому салоні буде прохолодно і дуже затишно. А ось у зимовий період часу, холод не стане вашим ворогом, у салоні буде тепло і комфортно.
Варто звернути вашу увагу на те, що базова модель Lanos S, поступово модернізувалася, і з часом додалося ще дві - SE і SX. Останні моделі дійсно в чомусь перевершують першу комплектацію, тому що вмістили в себе досить багато сучасних деталей і можливостей. Рівень комфортності підвищився, що відповідно небагато підвищили цінові показники.
Салон автомобіля lanos захоплює своєю сучасністю і зручністю, варто звернути вашу увагу на те, що в салоні можна без особливих зусиль можна вміститися вп'ятьох.
Zaz lanos все для водія
Крім того, в моделі zaz lanos подбали, в першу чергу, про водія, який зі свого місця зможе дійсно управляти всіма органами автомобіля, а шкали приладів розташовані дуже зручно, крім того, вони виконані таким чином, що вам не доведеться придивлятися до показників, все відразу ж впадає в очі.
Як ви розумієте, управління lanos - це унікальна система, яка розроблена таким чином, щоб ви дійсно зможете відчувати себе дуже комфортно і зручно.
Так само варто сказати про те, що задні сидіння можна без особливих зусиль прибрати, що дозволить вам у значній мірі збільшити об'єм багажника.
Те автомобіль справді дозволить вам повною мірою насолодитися всіма перевагами, які в нього вклали zaz lanos . Якщо ваш вибір заснований на зручності і економічності, то природно автомобіль ланос зможе повною мірою задовольнити всі ваші побажання і природно стане вашим ідеальним вибором.
Пам'ятайте, що автомобіль спроектований таким чином, щоб водій дійсно мав можливість повноцінно і комфортно водити свій автомобіль, місткість салону дозволить вам перевезти всіх ваших родичів, а місткий багажник неодмінно стати в нагоді при перевезенні речей ...
ЗАЗ Ланос оптимальне співвідношення якості і доступності
ЗАЗ Ланос дозволить вам придбати автомобіль, який неодмінно втілити в реальність безліч ваших ідей і побажань, крім того, просто неможливо пройти повз таку прийнятною і доступною вартості. Якщо інші автомобілі здаються нам просто недосяжними, то ЗАЗ Ланос пропонує нам унікальну можливість стати щасливим власником автомобіля вашої мрії.
Варто звернути вашу увагу на те, що серед всіх інших автомобілів ланос ЗАЗу в даний час дуже популярний, і є просто ідеальним вибором сучасного та економічного людини. Унікальне співвідношення ціни і якості дозволили зробити ланос ЗАЗу самим затребуваним вибором нашого часу.
Так само варто звернути вашу увагу на sens , який не менш популярний, ніж ланос .
Є, звичайно ж багато відмінностей, який говорять на користь тієї або іншої моделі, але тим не менш, кожна модель затребувана і популярна ...
Проектування sens почалося саме в той момент, коли ЗАЗ сенс почали свою збірку, для багатьох користувачів дана моделі виявилася все-таки досить дорогою, що й спричинило бажання виробників випустити автомобіль, який був би на кілька тисяч умовних одиниць дешевше.
Таким чином, ЗАЗ сенс почали свою діяльність по створенню унікальної моделі, яка могла б вразити не тільки своєю унікальністю, але і дуже доступною вартістю. Варто звернути вашу увагу на те, що sens переводитися на російську мову як «Сенс» .
Zaz lanos і zaz sens дарують дійсно унікальну можливість стати власником автомобіля, який відрізняється якістю ергономічністю і зручністю, якщо ви дійсно прагнете придбати автомобіль, але кошти не дозволяють вам зупинити свій вибір на розкішних моделях, то можливо вам варто звернути свою увагу на дані моделі, які давно зарекомендували себе з кращого боку.
ЗАЗ Ланос - це унікальний автомобіль, який дуже красивий, зручний, а так само комфортний, але якщо ви не можете дозволити собі таке придбання, то вам варто звернути свою увагу на його «молодшого брата» сенс , який так само володіє багатьма перевагами і дуже доступною вартістю.
Ланос - вибір як завжди залишається саме за вами, саме ви зможете усвідомити всі переваги, які ЗАЗ подарував тієї або іншої моделі.
Але все ж таки варто звернути вашу увагу на вартість автомобіля сенс , який дійсно підкорив наші сучасні ринки - вартість такої марки дуже доступна, і практично кожна людина зможе без особливих труднощів придбати даний автомобіль.
Багато робочі моменти сенса у певному сенсі слова взяті з ланоса, але все ж таки ви повинні звернути свою увагу на унікальні можливості тієї та іншої марки. Саме вони дозволили багатьом стати володарем розкоші і комфорту, дороги будуть підкорені навіть такими доступними моделями. ЗАЗ дійсно зробив усе можливе для того, щоб практично кожна людина мала можливість отримати розкіш сучасного часу-автомобіль, який робить наше життя більш зручною і розкішною.
Все ж таки варто звернути вашу увагу на те, що історія появи автомобіля сенс пов'язана із співпрацею українських і корейських фахівців, які ставили для себе мету створити автомобіль зручний, комфортним, простий в обслуговуванні, але в той же час дуже недорогого і доступного практично кожній людині.
Дана модель дозволила об'єднати в собі безліч переваг нашого сучасного часу, купуючи дану модель, ви отримуєте сучасний дизайн, який не зможе залишити байдужим жодного автоаматора, крім того, варто звернути вашу увагу на дуже зручний і комфортний салон, який з радістю прийме до п'яти осіб. Що ж може бути прекрасніше, ніж автомобіль, який дійсно зміг втілити всі наші побажання та ідеї, та до того ж доступний практично кожному?
ЗАЗ дійсно зміг створити високий рівень безпеки, який відповідає всім необхідним вимогам, крім того zaz звернув увагу на двигун, який так само відрізняється дуже високими вимогами до надійності і безпеки.
Якщо ви вважаєте, що економний варіант автомобіля не можете принести вам необхідного задоволення, то ви глибоко помиляєтеся.
Справа в тому, що zaz зробив все можливе для того, щоб дана модель дійсно стала ідеальним вибором нашого сучасного часу.
Саме високий рівень безпеки, і чудовий комфортні якості, а так само вартість, яка може тільки здивувати і захопити-це все, що zaz змогли з'єднати воєдино.
Якщо ви вирішили придбати автомобіль, який принесе вам комфорт і зручність, то вам неодмінно варто звернути свою увагу на дві моделі, які дійсно здатні втілити всі ваші побажання і мрії.
Ланос, на сьогоднішній день - це один із самих надійних і не дорогих автомобілів. Ми запрошуємо в наш ланос клуб всіх охочих. Саме тут, Ви зможете поспілкуватися з людьми, у яких є такий самий автомобіль як у Вас! Або ж якщо Ви вирішили придбати ланос в кредит, то саме у нас Ви зможете дізнатися про всі аспекти кредитування. Наш lanos клуб створений спеціально для тих, хто дійсно любить свій автомобіль і намагається використовувати його по максимуму. Крім усього іншого, у нас Ви зможете придбати lanos запчастини, як оригінального так і не оригінального типу. У нашому ланос клубі Ви зможете відстежити динаміку зростання або зменшення ціни lanos. Перед покупкою нового автомобіля, у нас Ви зможете прочитати відгуки про Ланосі, що в свою чергу допоможе Вам остаточно визначитися, наприклад в тому, придбаєте ви автомобіль ланос 1.5 літра або ж ланос 1.3 літра. Наш шанс клуб дає Вам унікальну можливість дізнатися про цей автомобіль буквально Все! Крім усього іншого, ми всім бажаючим пропонуємо придбати автомобіль шанс у кредит, що дозволить нашим клієнтам кататися на новенькому автомобілі, не турбуючись про накопичення всієї суми цілком.
Вартість, яка вражає своєю доступністю, комфорт, зручність, надійність, безпека, відмінні технічні характеристики-все це ви зможете знайти в автомобілях  ланос
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122