четверг, 3 ноября 2011 г.

Огляд кредитних сервісів при обмінниках Webmoney.


Таким чином, тут можна отримати, напевно, самий вигідний мікрозайм у wmz, є тільки одна умова - відсутність залишку на wmc гаманці (ніяких бл від 100 пунктів не потрібно. Ще один приємний бонус для майбутнього позичальника - тут комісію за видачу кредиту (0.9% від суми) оплачує сам сервіс.

Таких виявилося цілих чотири, виключаючи wmcasher.ru, який я вже розглядав. Отже, наші герої -це savekredit.ru від savechange.ru, creditpays.ru від changemoney.me, superlend.ru від superchange.org і sairoscredit.ru від sairosxchange.ru. У першій частині огляду розглянемо Savekredit.ru і Creditpays.ru.
Savekredit.ru - перший кредит до 25 wmz, терміном до 20 днів, під 1.5% в день. Вимоги до позичальника:

Після двох погашених кредитів по 25 wmz строком понад 3 днів ставка знижується до 1% на день, а доступна сума збільшується до 50 wmz. Максимум, що можна вичавити з цього кредитного автомата: позику 200 wmz під 0.5% в день. Природно, savekredit.ru може конкурувати з wct.su тільки в області видачі мікропозик, для експрес кредитів початковий % загороджувальний. Перевагою сервісу є допуск боргу до 45 wmc, чого немає у wct.su.
Звертає на себе увагу супер вигідна партнерська програма проекту: вже на початковому етапі партнерська винагорода становить чималі 20%, заробіток в 5 wmz збільшує його до 30%! Звичайно, рефералы тут не зможуть отримати 1000 wmz під 0.5% на 2 місяці, але дохід буде, хай і скромний.
Creditpays.ru - перший кредит всього 10 wmz, але вже другий 50 wmz. Процентні ставки тут спочатку дивують, а потім радують. Виявляється, вони залежать від терміну кредиту і можуть становити від 1.9% в день для короткострокового позики на 7 днів і до 0,4% в день, якщо берете кредит на місяць. Неймовірно, але факт: вигідніше взяти 10 wmz на місяць, ніж на 7 днів (у першому випадку до повернення 11.2 wmz, у другому випадку 11.33 wmz)
Партнерська програма також багаторівнева, правда, вона починається від 10%, але нараховується прибуток і від моментальних обмінів, і від переходів відвідувачів, і навіть від неприбуткових операцій.



На черзі superlend.ru і sairoscredit.ru.
Superlend.ru - мікро-кредити до 25 wmz + величина бл/4 до 5 днів, під 1.2% в добу. При цьому потрібно відсутність заборгованості по wmc гаманцю, вік від 18 років, а також вік атестата, персонального зрозуміло, від 20 діб.
Рівнів кредитної програми всього 10, при цьому відсоток і максимальний термін кредиту, відповідно, знижуються і піднімаються повільно. Доходячи у підсумку до 0.75% в день і до 20 діб позики.
В "Superlend"е на відміну від 2 розглянутих у першій частині проектів є і експрес позики (які тут іменуються як міні-кредити і кредитні лінії. Міні кредити починаються від 0.9% в день, при необхідному бл від 50 пунктів, зовнішній борг до 25 wmc, віці атестата від 3 місяців можна взяти суму 50 wmz + bl/4 строком до 15 діб. Умови, звичайно, не дуже добрі, але, думаю, і для цього сервісу знайдуться свої клієнти.
Кредитні лінії тут автоматичні і відкриваються при наборі певного числа КБ (кредитних балів) і бл від 150 пунктів.
З інших переваг сервісу - продумана система компенсації дострокового повернення кредиту:
Компенсації підлягають повні залишилися добу до повернення кредиту. Наприклад ви взяли кредит 1 березня о 10:00 на 10 днів до 11 березня 10:00, а 7 березня о 15:00 повністю погасили його, таким чином у вас залишилося неиспользовано 3-е повних днів до 11 березня 10:00. За ці залишилися цілі 3-e діб вам буде нараховано компенсацію на внутрішній рахунок.
На відміну від debtum.ru, де розрахунок повернення будується по 5-денним інтервалам і тільки для кредитів терміном більше 10 днів.
Партнерська програма також багаторівнева, що передбачає зростання відрахувань в залежності від кількості активних клієнтів від 7 до 16% з прибутку сервісу. Існує реферальский відсоток другого рівня: 3% (якщо залучені користувачі самі почнуть залучати активних позичальників, ви будете мати заробіток і з них).
Sairoscredit.ru -
Умови унікальні для кожного користувача в залежності від його статусу в системі Webmoney і наявності кредитної історії в нашому сервісі, авторизуйтесь увійдіть в розділ цікавого для вас кредитного продукту, в розділі перевірки даних буде чітко прописаний ваш поточний ліміт і процентна ставка. При подальшому використанні наших кредитних продуктів умови кредитування будуть змінюватися, ліміт збільшуватися, а процентна ставка знижуватися. При цьому система розрахунку гнучка і не має якихось критеріїв зав'язаних на ряді певних параметрів, тому наполегливо рекомендуємо не витрачати час на "накрутка" статистики.
Перший мікро-кредит до 10 wmz, під 1.1% в день до 10 діб. А ось експрес кредит вже цікаве - до 100 wmz до 30 діб під 0.45% в день, що вигідно відрізняє його від wct.su, де процентна ставка 0.9%, строки коротше, а умови отримання позики жорсткіше.
Кредитні лінії традиційні - необхідна подача заявки. Партнерська програма плоска - 10% від прибутку сервісу, мінімальна сума до висновку 10 wmz.
На сайті сервісу висить статистика яка стверджує, що видано кредитів аж на 773004.06 wmz, що робить цей проект найбільшим за обсягом виданих позик. Особисто мені не віриться, може вони самі накрутили статистику? Тим більше за кількістю користувачів вони поступаються wct.su у 4 з гаком рази, а за кількістю виданих позик майже в 2 рази.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122