четверг, 3 ноября 2011 г.

Як побудувати кар'єру за допомогою здорового сну?

Кожен з нас мріє про прості речі - здоров'я, щастя в сімейному житті і успіх в кар'єрному зростанні. Навіть ті люди, яких ніяк не можна віднести до завзятим кар’єристам, піклуються про те, щоб їх послужний список виглядав максимально гідним чином.
Британський Дослідницький Рада з економічних і соціальних питань (Economic and Social Research Council) та Інститут соціально-економічних досліджень (Institute of Social and Economic Research) прийшли до висновку, що щасливі і задоволені своєю роботою люди ніколи не скаржаться на сон і добре сплять. Здавалося б, це зовсім не новина. Але звинувачувати дослідників в халтурною роботі рано - дослідження також показало і зворотну залежність: ті, хто добре висипається, набагато успішніше і оптимістичніше своїх не виспалися опонентів.

В ході дослідження було виявлено, що 14% людей, незадоволених своєю роботою, сплять менше 6 годин на добу. Але 48% успішних кар'єристів відзначають, що неодмінно сплять рівно 8 годин на добу і встають по першому звуку будильника. Також було з'ясовано і те, що найгірше сплять і скаржаться на нездужання від нестачі сну неосвічені і безробітні люди.

Дослідники виявили статистику, згідно з якою 1 з 10 чоловік приймає снодійне не менше трьох разів на тиждень. Професор Сара Арбер (Sara Arber) відзначає, що ця міра - самообман: пігулки не допоможуть отримати справжній здоровий відпочинок.
Якщо Ви не приймаєте пігулки, але навіть стакан теплого молока на ніч не допомагає Вам заснути, можливо, Вам потрібно лише правильно реорганізувати свою спальне місце, і кар'єра піде в гору. Насамперед, зверніть увагу на своє постільна білизна - якщо воно виконане з ненатуральних тканин, то його потрібно негайно замінити: уві сні шкіра повинна дихати. Інтернет-магазин постільної білизни з сатину або бязі - вирішення цієї проблеми, тут Ви зможете підібрати комплекти за смаком і при цьому бути увереными як товару. Прикладом виробника, чиє ім'я гарантує якість може послужити сатинова постільна білизна марки Арія. Ці ліжку не тільки красиві, але і практичні - догляд за ними простий, а самі вироби зберігають охайний вигляд після багатьох прань і глажек. Можливо, Вам потрібні особливі ковдру і подушка як засіб боротьби з подразненнями та алергію - можна купити подушку з холлофайбера, гигроскопичного, зручного в пранні матеріалу, не вбирає пилу та інших алергенів.
Источник:  интернет магазин постельного белья Москва.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122