четверг, 23 июня 2011 г.

Кредит на відпочинок - загальна інформація

Кредит на відпочинок - Молодий, але набирає популярність вид кредитних продуктів. Він спрямований на оплату відпочинку позичальника. Кредити на відпочинок сьогодні видаються багатьма російськими банками.
Зазвичай кредит на відпочинок являє собою короткостроковий кредит, видатний на термін від 6 місяців до 1 року. Сума кредиту - від 30 000 до 3 000 000 рублів. Кредит на відпочинок можна отримати як в рублях, так у доларах або євро.

Процентна ставка за кредитами для відпочинку зазвичай фіксована. Залежно від банку вона може становити 18-26% річних по рублевих кредитах і 14-16% по кредитах в іноземній валюті.

Зазвичай кредит на відпочинок погашається за ануїтетною системі, т. Е.Е рівними щомісячними частками, в які входить сума основного боргу і відсотки. Деякі банки при видачі кредиту беруть комісійний збір, що становить 1-3%.

Вимоги до позичальника також залежать від конкретного банку. В одних банках можна отримати кредит без поручителів і застави, в інших потрібні заставу і один-два поручителя. Традиційно споживчий кредит на відпочинок видається позичальникам від 18 років, але в деяких банках - від 21 років. Максимальний вік коливається від 55 років до 70 років. Необхідно не менше 3 місяців проработ на останньому робочому місці. Сума кредиту залежить від місячного доходу позичальника і підтверджується довідкою 2-НДФЛ або довідкою у вільній формі (В цьому випадку умови кредиту звичайно жорсткіше).

Якщо потрібні поручителі, на них поширюються вимоги до позичальника. В якості застави можуть виступати нерухомість (будинок, квартира і т. д.), автомобіль, золото, цінні папери.

Необхідні документи також залежать від конкретного видає кредит банку, але звичайно в список входять:
  • паспорт
  • ІПН
  • Другий документ (військовий квиток, водійське посвідчення і т. п.)
  • довідка, що підтверджує доходи
Термін розгляду кредитів на відпочинок - від 1 до 7 днів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122