среда, 1 июня 2011 г.

Устаткування в кредит

Сьогодні отримати кредит на купівлю обладнання дуже просто. Наша компанія спільно з банками-партнерами розробила спеціальні кредитні акції для малого і середнього бізнесу.

Купити обладнання в кредит - це не тільки можливість поліпшити або модернізувати вже застарілі машини, але і можливість отримувати прибуток уже сьогодні.

Кредитування малого і середнього бізнесу здійснюється за підтримки Хоум-Кредит банку і ОТП-банка.Современний кредит на обладнання - це не тільки можливість втілити мрії в реальність, але і грамотне вкладення коштів для бізнесу.

У розділі з акціями банків Ви можете вибрати підходящий саме Вам вид кредитування, а так само ознайомитися з необхідним переліком документів.

Переваги онлайн кредиту на купівлю обладнання
  • Економія часу, не треба стояти в черзі в банку для оформлення кредиту
  • Не треба виходити з дому, кредитний договір разом з товаром Вам привезе кур'єр
  • Вся процедура оформлення відбувається у вас вдома, на підприємстві або в офісі при отриманні товару
  • Відповідь банку Ви отримаєте протягом 1-2 днів, наш менеджер зв'яжеться з вами по телефону і повідомить про рішення банку
  • Ви можете купити необхідне устаткування для розвитку Вашого бізнесу прямо зараз
  • Зробити замовлення просто - виберіть товар і заповніть анкету
Як купити обладнання в кредит

Для того, щоб отримати інформацію про ціну покупки устаткування в кредит перейдіть у персональну картку товару. Кредит на купівлю обладнання складає до 300 тис. руб.

Виберіть необхідні найменування і перейдіть в розділ "Корзина". Далі виберіть спосіб оплати "У кредит" і заповніть кредитна анкету. Надішліть замовлення, і через деякий час оператор інтернет-магазину зв'яжеться з Вами для уточнення параметрів замовлення. Посилку доставлять на вказану в анкеті адресу. Для отримання обладнання необхідно пред'явити паспорт. Всю необхідну документацію по кредиту доставить експедитор разом з товаром. Вам необхідно буде тільки підписати всі документи і все, Ви щасливий власник сучасного обладнання.

Ми здійснюємо доставку по всій Росії, з правилами і строки доставки можна ознайомитися в розділі "Доставка". З усіх питань, що стосуються того, як купити обладнання в кредит , звертайтеся до фахівців нашої компанії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122