воскресенье, 5 июня 2011 г.

Кредити на лікування

Кредити на лікування
Кожен, у кого траплялися проблеми зі здоров'ям, знає, що лікування коштує дорого. Але якщо грошей явно не вистачає, то можна їх позичити в банку. Можливостей для цього існує чимало: кредитними організаціями розроблені спеціальні програми видачі позик на лікування. Але можна оформити і нецільову позику, так званий, кредит на невідкладні потреби. І той, і інший варіант по-своєму гарні, і в той же час, не позбавлені певних недоліків.

Найкращі кредити на лікування чекають позичальників зовсім не в банках, як можна було б припускати, а в медзакладах. І нічого дивного тут немає. Адже автокредит можна оформити безпосередньо в автосалоні, і нас цей факт анітрохи не дивує.
Громадянин, що потребує тривалого лікування або дорогої операції, може на свій розсуд вибрати приватну медичну клініку і з'ясувати, яку частину послуг може гарантувати наявна у нього страховка. На відсутню суму можна взяти банківський кредит. Можливо, клініка має в своєму розпорядженні договором про співпрацю з одним з банків, і тоді процедура оформлення кредиту може виявитися досить простий.
На підставі розрахунку вартості лікування, зробленого лікарем, визначається сума заявки на кредит. Якщо у громадянина є гроші на внесення початкового внеску, це ще більше спрощує справу. У випадках, коли лікування виливається в "кругленьку" суму, можуть знадобитися поручителі, на яких ляжуть обов'язки з повернення кредиту, якщо з позичальником щось трапиться.
Розрахунок вартості лікування
Це, що стосується цільового позики на лікування. Але ж можна взяти і кредит на невідкладні потреби. Переваги його в тому, що відпаде необхідність звітувати банку, на які цілі витрачені отримані суми. Крім того, лікарі комерційної клініки не стануть штучно завищувати тарифи на лікування, намагаючись збільшити суму в порівнянні з існуючим прейскурантом.
Ви ж заплатите їм готівкою, а не станете переводити гроші на розрахунковий рахунок медустанови. Важливо і те, що банк, дізнавшись діагноз громадянина при оформленні цільової позики на лікування, може і відмовити в грошах. А у випадку кредиту на невідкладні потреби, фінансовій установі не стане відомо про тяжкість захворювання позичальника.
Однак, якщо порівнювати процентні ставки за обома варіантами кредитування, то стане видно, що у випадку з кредитом на невідкладні потреби відсотки виявляться вище.-
Але якщо має бути не надто дороге лікування, цільової позику на медичні витрати виглядає краще.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122