понедельник, 25 марта 2013 г.

Вибираємо модні аксесуари для чоловіків

Ваш образ буде нудним та неповним без аксесуарів. Запальнички, запонки, затискачі для краватки та інші дрібниці, деколи, можуть розповісти про людину, його звички і спосіб життя набагато більше, ніж костюм або туфлі. Додавши лише кілька правильних «штрихів», Ви зможете продемонструвати оточуючим бездоганний смак і підкреслити свою індивідуальність.

Запальнички

Цей аксесуар створює певний імідж чоловіки (або жінки).
Однак, перед покупкою варто задуматися про те, яку саме запальничку Ви хочете.
За видами палива, запальнички діляться на: бензинові та газові. Кожна має свої особливості.
Бензинові. За своєю будовою всі запальнички цього виду ідентичні. Вони включають в себе гніт, ємність для бензину (вона заповнена спеціальної ватою і коліщатко запального пристрої з кремнієм. Полум'я виходить шляхом тертя зубчастого колеса про кремень. Такі запальнички заповнюють винятково бензином до повного просочування вати. Вони надійні і довговічні. Однак, є одне " але " - багато хто не переносять запах бензину.
Газові. Існують кременеві і п'єзо запальнички. По устройству кремнієві схожі з бензиновими, тільки замість ємності для бензину у них балончик з газом. Але, якщо випадково не закрити кришку запальнички, то весь газ вийде. У них періодично необхідно міняти кремень. Основою пьезозажигалок є п'єзоелемент, при спрацьовуванні, якого утворюється іскра. П'єзоелемент змінювати не доведеться, оскільки він володіє властивістю тривалої дії.
Кремнієва запальничка Cartier
П'єзоелектрична запальничка S.T Dupont
За способом подачі газу можна виділити два види запальничок: звичайні та з турбонаддувом. Турбо запальнички відрізняються від звичайних тим, що у них газ подається під тиском, за рахунок чого полум'я стійко і не гасне. У деяких моделях над турбіною встановлена спеціальна спіраль з тугоплавкого металу, яка підсилює властивість вітростійкості. Полум'я в турбо запальничках може бути різних відтінків - зелене, блакитне, жовте і т.д.
Залежно від призначення розрізняють: запальнички для сигарет, для трубок і для сигар. Дуже цікаві настільні запальнички, які можуть ефектно завершити будь-який інтер'єр. Вони йдуть у комплекті з підставкою з дерева, слонової кістки або мармуру. До речі, її купують не тільки для себе, але і в подарунок.
Запальничка для сигар S.T Dupont
Запальничка трубочная Colbri
Існує безліч різноманітних моделей. Покриття також відрізняються величезним вибором: пластикові, металеві, поліровані, позолочені, родиевые. Останнє забезпечує найбільшу захист від подряпин і пошкоджень. Від того, яке покриття запальнички, залежить ціна виробу. Вибір форми, дизайну і виробника залежить лише від особистих уподобань. Різноманітні матеріали «корпусу», гравіювання, шкіряні вставки - асортимент сучасних запальничок настільки великий, що кожен зможе підібрати ідеальну модель.
Запальничка для жінок
Запальничка для жінок

Візитниці/ кредитницы

Візитниця - незамінна річ сучасної ділової людини. Вона ідеальна для зберігання кредитних і візитних карток. Завдяки визитницам, карти не рвуться, не помнуться і не загубляться. Крім того, вони незамінні при зустрічах і переговорах.
Вибір візитівки може стати легким і приємним заняттям, варто лише дотримуватися наступних пунктів:
  1. Не варто вибирати важкі і масивні кишенькові візитівки. Тим більше, якщо вона для жінки.
  2. Візитниця високопоставленого людини повинна бути виконана з якісного матеріалу.
  3. В ідеалі візитниця для своїх візиток повинна гармоніювати з тоном візиток.
  4. І, головне, візитниця має відповідати стилю і способу життя її власника.
Виробляють візитівки з різних матеріалів. Найзатребуваніші - металеві візитівки. Вони користуються величезною популярністю завдяки своїй функціональності і практичності. Як правило, металеві вироби виготовлені з латуні, нержавіючої сталі, більш дорогі екземпляри - зі срібла, а також золота.
Найбільш строго і стильно виглядають візитівки з шкіри . Моделі з натуральної шкіри - найдорожчі. Вони виглядають престижно і чудово вписуються в класичний стиль.
По своєму функціональному призначенню візитівки діляться на: кишенькові і настільні.
Кишенькові візитниці являють собою щось на зразок гаманця з безліччю кишень. Вона має невеликий розмір і вміщує мінімальна кількість візиток, важливих на поточний момент.
Настільні візитниці (і їх родичі скриньки для візітніц) розташовують на офісному столі, де вони завжди під рукою. Як правило, вони розраховані на двісті і більше візитних карток. Деякі види настільних візітніц припускають можливість сортування візиток за алфавітом.
Скринька для візітніц
Поділ візітніц на чоловічі і жіночі досить умовно, проте не перешкодить, якщо візитниця жіноча буде більш елегантна і компактна, а візитниця чоловіча виявиться більш місткою.
Як правило, візитівки чоловічі досить консервативні і виконані з коричневої або чорної натуральної шкіри. Часто вони доповнені тримачем для грошей.
Візитниця з тримачем для грошей
Жіноча візитниця - це зовсім інша колірна гамма: рожевий, червоний, бордовий. Так само їх декорують вишивкою, стразами, кнопками, а також використовують комбінації матеріалів або кольорові вставки.

Брелоки

Для створення певного стилю кожна деталь важлива. Це стосується абсолютно всіх дрібниць, навіть аксесуарів для мобільних телефонів і ключів. Брелоки, напевно є абсолютно у кожної людини, причому не важливо, чим він займається. Брелоки мають кільця, які дозволяють прикріпити до них в'язку ключів або спеціальний шнур, що кріпить його до телефону.
Брелок для ключів
Брелок для мобільного телефону
Слово «в'язка» походить від французького «breloque», що в перекладі означає «дрібничка» або «підвіска, переносна у вигляді прикраси на ланцюжку». Вони з'явилися як необхідність «завантажити» ключ, надати йому обсяг, щоб уникнути втрати. Але на практиці саме ця функція з часом відійшла на другий план, а на перше місце вийшли вимоги моди і стилю. Більш того, брелоки стали жити окремим життям. Ще в XIX столітті було прийнято носити на часовий ланцюжку брелоки з золота або срібла. Вони говорили про те, членом яких клубів є людина.
Сьогодні існує безліч видів брелоків: брелоки для мобільних телефонів, брелоки-відкривачки, брелоки-флешки, брелоки-запальнички, брелоки-ліхтарики і т.д. І незалежно він виду, вони можуть бути шкіряні, пластмасові, металеві, гумові. Брелоки різні за формою, наприклад, овальні, квадратні, прямокутні, круглі або фантазійної форми - у вигляді серця, якого-або тварини і т.д. Останні воліють швидше жінки або молодь. Матеріал, з якого вони виготовлені так само дуже різноманітний - срібло, шкіра, латунь або комбінування не відразу декількох матеріалів. Ціна залежить не тільки від матеріалу, але і від бренду. Моделі з дорогоцінних металів відомих фірм коштують недешево, зате такі, як не можна краще підкреслюють приналежність до певного соціального рівня.

Затискачі для грошей

Затискач для грошей - аксесуар, призначений для зберігання і носіння паперових грошей. Він служить альтернативою гаманця або гаманця і традиційно є чоловічим аксесуаром. Перші затискачі для грошей з'явилися в 50-х - 60-х роках ХХ століття. Вважалося, що затискач для грошей говорить про фінансове благополуччя його власника.
Затискач для грошей
Затискачі для грошей класифікують за двома ознаками:
  • залежно від матеріалу, з якого він зроблений;
  • за формою.
Залежно від матеріалу вони діляться на: металеві та шкіряні.
Металеві затиски, як правило, являють собою кліпсу або прищіпку. За формою металеві затиски досить різноманітні. Вони можуть виготовлятися з золота, срібла, платини, ювелірного алюмінію, родію, паладію, високоеластичної сталі. Часто поєднують два-три різних матеріалу, і для прикраси наносять різноманітні гравіювання, шкіряні вставка, тиснення, інкрустацію дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням.
Затискач для грошей
Шкіряні затискачі виглядають, як невелика книжка, в якій є спеціальний утримувач, фіксуючий купюри. Шкіряні затискачі зазвичай мають відділення для візиток і кредитних карт. Вони одночасно виглядають солідно і актуально, а також практичні у використанні, як і прості металеві затиски.
Шкіряний затискач для грошей
Форми затисків можуть бути абсолютно різні - від стандартних прямокутних до оригінальних, наприклад, у вигляді керма автомобіля.

Запонки, затискачі для краватки.

Запонки є візитною карткою чоловіки. Цей аксесуар повинні бути не помітними, але стильним.
Запонки чоловічі
Запонки увійшли в світ моди відносно недавно. Вони з'явилися в Європі на початку XVII століття. Спочатку рукава подвязывались шнурками або стрічками. За часів Людовика XIV в моду увійшли використання пари однакових скляних гудзиків, сполучених між собою короткої ланцюжком. До 1715 році це проста прикраса змінюється на більш вишукане з коштовним камінням та золотим ланцюжком. В той час, запонки були дуже дорогі у виробництві і були аксесуаром вищого суспільства. У XIX столітті був освоєний процес гальванізації - запонки, зроблені з металу або сталі, покривали дуже тонкою плівкою дорогоцінного металу. Остаточно запонки стали доступні для більшості з винаходом американця Джорджа Кременця. Спостереження, зроблені на виробництві патронів для гвинтівок, коли гільза формувалася з одного листа металу, допомогли йому перекласти цей досвід на виробництво запонок. Пізніше він створив машину, яка дозволила дуже дешево виробляти запонки. У 1924 році був винайдений новий механізм застібки. Компанія Boyer почала використовувати штырек, вільно обертається по всій довжині всередині ніжки. Ця система стала настільки популярною, що використовується донині. І хоча в 20 столітті з'явилися сорочки з манжетами на гудзиках, багато чоловіків залишаються вірними традиціям і не відмовляються від запонок.
Традиційно запонки - це чоловічий аксесуар, але в 20 столітті в моду увійшли запонки жіночі. Частіше їх одягають, щоб додати трохи прикрас, не порушуючи при цьому строгий діловий стиль. За стилем вони повинні підходити під весь костюм і поєднуватися з іншими аксесуарами.
Сучасні виробники пропонують дуже великий вибір запонок.
Запонки Milus
Запонки Dunhill
Запонки Dunhill
За симетрії їх поділяють на:
  • асиметричні (лицьова сторона - прикраси, оборотна - застібка);
  • симетричні (обидві половинки однакові).
За механізмами зчіпки:
  • обертовий штырек,
  • ланцюжки,
  • застібки,
  • жорсткі зчеплення.
За концепції дії:
  • Класичні (строгі форми і кольору)
  • Незвичайні (запонки, наприклад, у вигляді черепа або бджоли)
  • Чоловічі - (великі, як правило суворі, неяскравих кольорів)
  • Жіночі (яскраві, також з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням і всілякими кристалами)
  • Функціональні (у вигляді діючих предметів - годин, компасів, термометрів і т. д.)
Крім того, їх оформлення може бути найрізноманітнішим, не кажучи вже про матеріали, з яких вони виготовлені.
Чоловічі і жіночі запонки вибирають залежно від часу і місця. Практично з усіма костюмами добре поєднуються класичні моделі овальної форми. Увечері краще віддати перевагу великим запонок, в робочій обстановці використовувати невеликі. Запонки чоловічі підбирають до годинника, затискача для краватки, сорочки або самому краватці. Кольорові запонки повинні поєднуватися з кольором або сорочки, краватки, запонки з срібла або золота - з годинником. Якщо годинник золоті, запонки повинні бути з того ж металу, те ж саме стосується і срібла. І ще, не варто надягати чисто золоті або срібні запонки до смокінга. Будучи дуже демократичною аксесуаром, запонки актуальні навіть з джинсами.
Запонки можуть стати прекрасним подарунком, але не забувайте - це дуже особистий аксесуар, його слід дарувати лише близьким людям.
Запонками часто йдуть в комплекті з затиски для краватки. Але, якщо у Вас тільки запонки, то постарайтеся підібрати затиск, який буде відповідати за стилем та матеріалу. Правильно вибраний затискач для краватки - прикраса будь-якого костюма.
Джерела походження затисків для краваток беруть свій початок у Стародавньому Китаї. Талановиті ювеліри створювали прикраси, інкрустовані дорогоцінними каменями. Згодом надмірну розкіш замінила елегантна стриманість. У XIX столітті В Англії стали популярні краватки-стрічки. Щоб утримувати краватку в потрібному положенні, його необхідно було закріпити. Затиск, як раз і став таким закріпляючим елементом.
Затискач для краватки Davley
Затискач для краватки Dunhill
Затискач для краватки S.T Dupont
На сьогоднішній день існує величезна кількість затисків, різних як за ціною, так і по формі та матеріалу. Затискачі для краватки, виготовлені з дорогоцінних металів з чіткими чіткими лініями, ніколи не вийдуть з моди. Особливо популярні срібні затискачі, вони відмінно поєднуються практично з будь-яким стилем одягу. Чоловіки, які хочуть виділитися, можуть вибрати затискачі з срібла, покриті лаком або комбіновані з перламутром. Не менш актуальні затискачі прикрашені каменями.
Источник: Billioz.ru - интернет-магазин сумок, обуви, аксессуаров.

3 комментария:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Я Артур Борис, житель / громадянин Республіки Росія. Мені 52 роки, я підприємець / бізнесмен. Одного разу у мене були труднощі з фінансуванням мого проекту / бізнесу, якби не добрий друг, який познайомив мене з містером Бенджаміном Лі, щоб отримати позику на суму 250 000 доларів США у його компанії. Коли я зв’язався з ними, пішло лише п’ять робочих днів, щоб завершити процес кредитування та перевести його на мій рахунок. Навіть маючи погану кредитну історію, вони все одно пропонують вам свої послуги. Вони також пропонують усі види позик, такі як комерційні, домашні, особисті, автомобільні. Я не знаю, як подякувати їм за те, що вони зробили для мене, але Бог винагородить їх згідно зі своїм багатством у славі. Якщо вам потрібна термінова фінансова допомога, зв’яжіться з ними сьогодні електронною поштою 247officedept@gmail.com Інформація про WhatsApp ... + 1-989-394-3740

    ОтветитьУдалить

1122