четверг, 15 ноября 2012 г.

Повний огляд Форекс брокера NordFX

NordFX (Nord Group Investments Inc) - ліцензований брокер (082831 C1/GBL; Ліцензія Category 1 Global Business N C10800631). Має високий рівень регулювання: здійснюється Фінансової Комісією Маврикія (Financial Services Commission Republic of Mauritius), а так само Міністерством Торгівлі і Промисловості республіки Панама. NordFX - відмінний вибір для трейдера, що цінує час і зручність. Широкий вибір торгових платформ на будь-який смак і колір: Integral, MetaTrader 5, MetaTrader 4, iPhone/iPad, Android, blackberryTrader, Mobile, Mobile SE, MultiTerminal, CQG, ZuluTrade.

Відкрити і поповнити рахунок можна легко і швидко за допомогою Moneybookers, Liberty Reserve, Webmoney, PerfectMoney, банківський переказ. Почавши торгувати, навіть самий вимогливий клієнт приємно відзначить для себе, що всі угоди виповнюється дуже якісно і швидко без будь-яких затримок.

Тепер звернемо увагу на основні типи торгових рахунків в компанії NordFX com - "Мікро", "Стандарт" і "MT-ECN" (не забуваємо, що існує можливість відкрити в компанії NordFX рахунку Integral, CQG, ZuluTrade, преміум).

Рахунок "Мікро": фіксований спред від 2 пункту, мінімальний депозит 5 USD, 21 валютна пара, кредитне плече до 1:500, мінімальний лот 0.01, автоматична торгівля дозволена.

Рахунок "Стандарт": плаваючий спред від 1 пункту, 44 валютні пари, золото, срібло, мінімальний депозит від 50 USD, кредитне плече до 1:200, автоматична торгівля дозволена.

Рахунок "MT-ECN" розрахований на досвідченого трейдера: плаваючий спред від 0 пунктів, мінімальний депозит 1000 USD, 27 валютних пар (золото, срібло), кредитне плече 1:100, відсутні рівні стоп/ліміт, професійні термінали, моментальне виконання.

Потенційні клієнти NordFX можуть упевнитися в найвищій якості роботи компанії, відкривши рахунок "Welcome".

Брокерська компанія NordFX пропонує широкий спектр торгових інструментів: понад 44 валютних пар на ринку Forex, CFD на акції, дорогоцінні метали, ф'ючерси, індекси, енергоносії. Дозволені будь-які торгові стратегії і системи, відмінний вибір для скальперами і тих, хто торгує на новинах.

Всі котирування достовірні від кращих світових лідерів з поставки ліквідності.

  • Ліцензований брокер
    Поповнення рахунку Moneybookers, Liberty Reserve, Webmoney, PerfectMoney, банківський переказ
  • Кращі постачальники ліквідності, прямі котирування
    Торгові термінали Integral, MetaTrader 5, MetaTrader 4, мобільний трейдинг, CQG, ZuluTrade
  • Низькі спреди від 1 пункту
    Мінімальний депозит $5
  • Мінімальний лот 0.01
    понад 44 валютних пар, метали, акції, ф'ючерси, індекси
  • Хеджування позицій у маркет-мейкерів
    Спеціальні пропозиції для трейдерів
  • Будь-які торгові стратегії й системи (скальпінг, торгівля на новинах)
    Один рахунок на всі торгові інструменти
  • Миттєве повернення спреду в FxCash.RU
    Нарахування здійснюється протягом декількох секунд після закриття торгової угоди
Обговорення, відгуки NordFX можна прочитати в розділі "Обговорити". Отримувати 20% від спреду за кожний торговий лот можливо, відкривши рахунок у NordFX, натиснувши кнопку "Відкрити рахунок".

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122