вторник, 13 ноября 2012 г.

Юридичне бюро «АРБІТР» - це кваліфіковані послуги юристів у Червоногвардійському та інших районах Санкт-Петербург. Повний спектр юридичних послуг +7(812)333-20-40.

 Юридичне бюро «АРБІТР» пропонує послуги з
реєстрації ТОВ, ліквідації ТОВ, продажу готових фірм.
  www.arbitr-spb.ru (812) 333-20-40 Щодня з 9-00 до 21-00

Реєстрація підприємств

При створенні власного бізнесу першої досить складним завданням буде реєстрація підприємства, адже в цій справі головне не забути про величезну кількість дрібних деталей, пов'язаних з правильним оформленням необхідних документів організації, і не втратити свій вільний час, а також грошові кошти, витрачені на нотаріуса і держмито. Бізнесменам будуть корисні юридичні послуги з реєстрації індивідуального підприємця.

Реєстрація ТОВ, ЗАТ, ВАТ, індивідуальних підприємців

Якщо Ви не знайомі з тонкощами законодавства, то при реєстрації юридичної особи Ви можете зіткнутися з безліччю турбот, для вирішення яких Вам доведеться витратити багато часу і сил. Навіщо витрачати свій час на підготовку документів і тривалий стояння в чергах. Просто довірте цю справу професіоналам http://www.arbitr-spb.ru/, і вже протягом 10 днів у Вас буде своя фірма.

Ліквідація організацій

При припиненні діяльності організації, виникає необхідність її ліквідації. Це досить тривалий і складний процес. Співробітники юридичного бюро «Арбітр» оперативно і грамотно виконають повну ліквідацію фірми.

Готові фірми

Частіше буває зручніше купити вже готову фірму, ніж витрачати час на реєстрацію нової. У такій послузі потребують ті особи, яким необхідно терміново розпочати діяльність, укласти договір з контрагентом, що не терпить зволікань, і потім в процесі роботи внести зміни в Установчі документи організації, ставши її повноправним власником. Ми пропонуємо продаж готових організацій з повним комплектом необхідних документів. У цьому випадку Єдине, що Вам необхідно зробити - внести зміни в установчі документи організації.

Наше Юридичне бюро займається купівлею і продажем готових фірм, тому ми завжди готові запропонувати Вам готову організацію в будь-якому районі місті. Якщо Вам необхідно продати фірму, Ви завжди можете звернутися до нас і заповнити заявку на продаж фірми.

Увага!!! При придбанні готової фірми, зміна директора і засновника обов'язкова!!!!!

Юридичні та бухгалтерські послуги

Крім надання послуг з реєстрації ТОВ, ЗАТ, ВАТ, продажу та ліквідації готових фірм, одним з основних напрямків діяльності нашої фірми є бухгалтерське обслуговування підприємств, податкове консультування. При необхідності ми допоможемо відновлення бухгалтерського обліку, а також в заповнення та подання податкової звітності. Заповнити заявку на здачу нульової податкової звітності Ви можете тут.

Юридичний відділ нашої організації готовий забезпечити супровід Вашого бізнесу і надати разові консультації для фізичних і юридичних осіб.
Виготовлення печаток

Наша фірма готова запропонувати виготовлення печатки організації, факсиміле, а також допомогу у відновленні втрачених печаток (виготовлення печатки по відбитку).

Наше завдання - тільки якісне надання послуг для наших клієнтів, наші ціни здатні Вас приємно здивувати. Оптимальне співвідношення вартості та високої якості наших послуг - це ще один плюс на користь нашої компанії. Реєстрація фірми, ліквідація ТОВ, зміна юридичної адреси, організація бухгалтерського обліку - все це під силу фахівцям нашої організації. Звертайтеся, ми завжди раді Вам допомогти.

При зверненні в наш офіс і при замовленні будь-якої послуги на суму понад 1.000 рублів Ви отримуєте в подарунок фірмову дисконтну карту зі знижкою 10 % на всі наші послуги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122