четверг, 22 ноября 2012 г.

Реструктуризація кредитів приватних осіб

Реструктуризація кредиту - це істотна зміна умов погашення окремого кредитного продукту, пов'язане зі зміною валюти кредиту, строків погашення кредиту, річної процентної ставки, ліміту кредиту або кредитної організації. Реструктуризувати кредит можна, як в організації надала позику, так і скориставшись пропозицією іншого банку.

Рефінансування один із способів реструктуризації кредитних зобов'язань, при даній процедурі існуючий кредитний ліміт замінюється, новим кредитом, який може містити більш м'які умови для погашення.

Іншим способом погашення кредиту є Консолідація - заміна кількох існуючих кредитних продуктів, одним.

Під час кризи 2008 року кредитування фізичних осіб припинили практично всі банківські установи з середини вересня по грудень, після прямої вказівки уряду з січня 2009 банки неохоче почали кредитувати позичальників. Але у зв'язку з невизначеністю ситуації, збільшилися процентні ставки, у зв'язку з підвищеними ризиками і більш дорогими додатково залученими коштами.

Процентні ставки згодом досягли колишнього рівня, але залишилися позичальники, які використовують в даний момент кредити, надані на не зовсім вигідних умовах.

Спеціально для них деякі банки ввели програму реструктуризації споживчих кредитів. В даний час наша компанія може запропонувати вам допомогу в рефінансування кредитів на наступних умовах:


  • Кредитна карта 18% річних, перші 6 місяців ви платите лише відсотки за кредитом. Перший місяць відстрочення платежу. А також можливість залучення додаткових кредитних коштів у рамках нового кредитного продукту.
  • Споживчий кредит 20 % річних, перші 6 місяців ви платите лише відсотки за кредитом.
  • Реструктуризація діючих іпотечних кредитів, під більш низьку процентну ставку

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122