вторник, 6 декабря 2011 г.

Оцінка причепа для різних цілей

Оцінка причепа для різних цілей. Висока якість, стислі терміни. Результатом робіт за оцінкою причепів буде Звіт про оцінку, відповідає всім вимогам Федерального закону від 29 липня 1998 р. № 135-ФЗ "Про оціночну діяльності в Російській Федерації" і стандартів оцінки, обов'язковими, до застосування суб'єктами оціночної діяльності, затверджені Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі РФ від 20 липня 2007 року № 256 (ФСО №1), № 255 (ФСО № 2), №254 (ФСО № 3).



Оцінка вантажних і бортових причепів. Вантажні бортові причепи призначені для перевезення різних непродовольчих товарів (например, прицепы для тяжеловозов). Тягачем причепа є вантажної або легковий автомобіль - в залежності від моделі причепа. Причіп являє собою платформу, оснащену відкидними або стаціонарними бортами.  

Оцінка вантажних причепів-фургонів. Вантажні-причепи фургони призначені для перевезення різних вантажів, які вимогливі до умов їх зберігання і транспортування, в тому числі продовольчих, якщо кузов-фургон причепа відповідає гігієнічним вимогам. На шасі причепа встановлюються фургони різного типу - фургони, ізотермічні, з сендвіч-панелей, залежно від вимог замовника.           

Оцінка причепів трейлерів. Причіп трейлер (причіп для перевезення автомобілів і техніки) представляє собою платформу з висувними трапами на шасі причепа, доопрацьовану для перевезення автомобілів, дорожньої та іншої техніки, яхт, гідроциклів і т.п. Причіп має підйомні або висувні трапи, посилену платформу, кріплення і упори для забезпечення стійкості вантажу під час транспортування і стійкості самого причепа під час розвантаження-навантаження траспортируемого транспортного засобу.           

Оцінка торгових причепів. Торговий причіп, причіп-гриль це унікальна можливість бізнесу - швидкого харчування та роздрібної торгівлі. Прекрасний і естетичний вигляд створюють тепло і затишок для покупців, які користуються автомагазином. Торговий причіп представляє із себе ізотермічний причіп-фургон, додатково обладнаний вітриною, холодильних та іншим торговим обладнанням.           

Оцінка причепів для перевезення тварин. Причепи для перевезення тварин - коневозки - предсталяют з себе промоварный фургон, зазвичай з фанери, з расчехляющимся тентованим верхи на шасі причепа. Бічні стінки откидываютсяи є так само сходами для тварин.           

 Оцінка хлібних причепів. Хлібний причіп-фургон призначений для перевезення хліба і хлібобулочних виробів в стандартних лотках. Хлібний причіп представляє із себе ізотермічний фургон на шасі причепа, який обладнаний напрямними, що дозволяють перевозити хліб у лотках стандартних розмірів (450х740х115мм) або під лотки замовника.           

Оцінка напівпричепів. Напівпричепи (фургони та бортові) експлуатуються у складі автопоїзда спільно з сідельними тягачами. Напівпричепи мають істотно більший корисний об'єм і вантажопідйомність(до 82 м3/30тн).

Оцінка причепів для перевезення дизель-генераторних станцій. Причепи для перевезення дизель-генераторних станцій(ДГУ) предствляют з себе шасі причепа, сконструйованого для монтажу на нього ДГУ для транспортування та експлуатації генераторної станції. З невеликими модифікаціями конструкції можуть бути виготовлені для транспортування 10ти і 20ти футових контейнерів.           

Для того щоб оцінити причіп будуть потрібні наступні документи:
  1. Паспорт транспортного засобу
  2. Завод (фірма) виробник причепа
  3. Технічні характеристики об'єкта, ступінь зношеності
  4. Паспортні дані замовника оцінки, для юр. осіб, реквізити фірми-замовника + ПІБ Ген. Директора
  5. Інформація про проведені ремонти
  6. Вартість причепа при постановці на баланс, залишкова балансова вартість, інвентарний № причепа
Якщо Вам необхідна оцінка причепа - зверніться до нам, використовуючи контактну інформацію. Телефонуйте прямо зараз! Працювати з нами вигідно і зручно! Сподіваємося побачити Вас в числі наших клієнтів!

2 комментария:

  1. Я порекомендую будь-кого, хто шукає кредит для бізнесу, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позику на чотири мільйони доларів США для запуску мого бізнесу, і це було швидко. При отриманні позики у них було дивно, наскільки легко їм було працювати. безпечний. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте сюди шахраїв і зв’яжіться з містером Бенджаміном Он. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ОтветитьУдалить
  2. “Я надзвичайно задоволений послугою позики пана Лі, і ваші пропозиції допомогли мені отримати дуже вигідну угоду на житло. Я був би радий рекомендувати ваші послуги своїм друзям, які шукають позику ».
    Не шукайте нікуди більше, якщо ви шукаєте позику. Містер Лі найкращий. Я настійно рекомендую його послуги. Найкраще, що я коли-небудь мав задоволення працювати з його низькою ставкою позики. ”Це містер Лі Контакт, якщо хтось тут шукає позику. Whatsapp: + 1-989-394-3740. & Електронна адреса: 247officedept@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122