понедельник, 5 декабря 2011 г.

Де взяти кредит безробітному

На перший погляд може здатися, що знайти рішення даної задачі дуже складно. Адже навіть людина з офіційною роботою і стабільним гарним заробітком не може бути повністю упевнений в тому, що йому буде надано кредит. А на що в цьому випадку сподіватися безробітному? Однак ситуація не на стільки безвыходна, як здається. Існують місця, де можуть видати і кредит безробітному.



Практично в будь-якому банку можна отримати кредит під заставу наявного у вас майна. Охоче банк піде на це, якщо в якості застави будуть виступати нерухомість або дорогий автомобіль. Але можуть згодитися та ювелірні вироби, твори мистецтва, іноді навіть побутова техніка. Для оформлення кредиту від вас буде потрібно надання паспорта та документів, які засвідчують ваше право власності на предмет застави.

Якщо вам потрібні гроші для відкриття власного бізнесу, можна скористатися таким рішенням. Вам необхідно стати на облік у відділі зайнятості за місцем проживання як безробітної. Там вам буде запропоновано пройти безкоштовні курси з придбання будь-якої нової професії, які вам слід пройти. Потім вам потрібно скласти свій бізнес-план, після чого вам будуть надані, так звані, підйомні у розмірі 120 000-130 000 рублів, а так само пільговий кредит, поручителем по якому виступить фонд розвитку малого бізнесу вашого району.

Існують банки, готові надати вам кредит, зажадавши з вас всього два документи - паспорт громадянина Російської Федерації і закордонний паспорт, де є відмітки про те, що протягом останніх півроку ви виїжджали за кордон хоча б раз.

Є ще один варіант, однак користуватися ним нікому не радимо, оскільки замість бажаного кредиту можна легко отримає термін за шахрайство. Цей спосіб - звернутися в якісь підпільні агентства, що надають безробітному весь пакет необхідних документів для отримання кредиту. Тут вам "зроблять" трудову книжку, довідку за формою 2-ПДФО, дадуть відповіді на перевірочний дзвінок банку. Природно, всі документи будуть підроблені.

Більш надійний спосіб - попросити позики у друзів і знайомих або звернутися за допомогою до якого-або інвесторові. У цьому випадку вам потрібно буде надати паспорт. Для надійності слід укласти договір приватного позики, а після неодмінно запевнити його нотаріально.

Як видно, отримати кредит може навіть безробітний. Головне питання - як повернути гроші, не маючи постійного заробітку?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122