понедельник, 5 декабря 2011 г.

Кредитний брокер. Допомога в отриманні кредиту

Особистий Фінансовий Консультант - це надійний кредитний брокер Північно-Західного регіону, який надає допомогу в отриманні кредиту.

Компанія працює в Санкт-Петербурзі з 2006 року і професійно займається питаннями кредитування фізичних і юридичних осіб.



Кредитний брокер володіє всією інформацією про банках, умови надання кредитів, а також надає професійну допомогу в отриманні будь-якого виду кредиту. Тепер питання з вибором кредиту вирішене. Особистий Фінансовий Консультант допоможе Вам оформити кредит на вигідних для Вас умовах і підібрати найбільш відповідний банк.

Кредитний брокер: експерт в отриманні кредиту в Санкт-Петербурзі

За довгий період діяльності Компанія Особистий Фінансовий Консультант оформила тисячі споживчих кредитів, кредитів під заставу нерухомості, автокредитів, іпотечних кредитів, кредитів для бізнесу на вигідних для клієнта умовах в короткі терміни. І з кожним днем ця цифра постійно збільшується.

Ми зацікавлені підтримувати партнерські відносини як з відомими компаніями, яким ми надаємо допомогу в оформленні кредитів на розвиток бізнесу, так і з постійними клієнтами, які звертаються до нас за споживчими кредитами.

Кредитний брокер Особистий Фінансовий Консультант надає допомогу в отриманні кредиту юридичним і фізичним особам. Якщо у Вас виникають проблеми з вибором кредиту, кредитний брокер завжди готовий підібрати для Вас найвигідніші умови кредитування, а також допомогти розібратися в основних моментах отримання кредиту.

Компанія Особистий Фінансовий Консультант співпрацює з провідними банками Росії і приватними інвесторами. Завдяки послуг кредитного брокера Ви завжди знайдете для себе оптимальний варіант кредиту.

Наша головна мета - допомогти підібрати для Вас індивідуальну програму кредитування для юр. осіб та фізичних осіб, підготувати необхідний пакет документів, проаналізувати Вашу платоспроможність для підтвердження її в банку, а також розрахувати терміни погашення кредиту (помощь в получении кредита).

Переваги кредитного брокера

  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта!
  • Рішення проблем з підтвердженням доходу та зайнятості!
  • Оптимальне рішення проблем з діючими і погашеними кредитами!
  • Широкий спектр послуг!
  • Багаторічна практика надання кредитів дозволяє нам знати практично всі вимоги банків до позичальника, тому ми можемо в короткі терміни оцінити ваші можливості на отримання кредиту та надати допомогу в його отриманні!
  • Кредитування юридичних осіб здійснюється по всіх регіонах РФ.
  • Конкуренція у сфері кредитування дуже висока. Тому ми дорожимо нашими становищем на ринку банківських послуг. Наша репутація безпосередньо залежить від якості послуг, тому ми пропонуємо тільки якісні послуги!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122