пятница, 10 июня 2011 г.

Що таке екcпрecc кpeдіт?

 Екcпрecc кpeдіт - такий кредит в основному видається на суму від 3 до 200 тисяч рублів або їх еквівалент у валюті, що під час нинішньої кризи не зовсім вигідно для споживача. Термін експрес кредиту від 3-х місяців до 3-х років.


 Головна відмінність експрес кредиту - це те, що попереднє рішення виноситься протягом 1-2х годин. Звичайно ж, це зовсім не означає, що ви отримаєте кредит, не відходячи від банківської стійки, швидше за все, вам доведеться почекати ще приблизно добу поки банк винесе остаточне рішення.

Але процедура все таки прискорюється, платити за прискорений розгляд вашої заявки доведеться вам особисто - ставка за таким кредитом буде вища на кілька відсотків.
Дуже часто попередню заявку на експрес-кредит можна оформити на сайті того банку послугами якого ви хочете скористатися, можна використовуючи цю можливість відправити заявки відразу в кілька банків влаштовують своєї процентною ставкою або набором документів необхідних для отримання кредиту, тим самим, заощадивши час і підвищивши шанси отримання самого вигідного кредиту.
Все вище сказане відноситься саме до кредитів у банках, видатних готівкою. Товарні кредити в магазинах видаються зовсім за 20-30 хвилин, але це тема іншої статті на нашому сайті шукайте її в рубриці з відповідною назвою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122