вторник, 21 июня 2011 г.

Старий автомобіль в кредит

Автосалон "РІ-АВТО" надає Вам можливість придбати старий автомобіль в кредит . Вам не доведеться чекати підтвердження Банку кілька днів - всі документи будуть оформлені при Вас і кредит можна буде отримати буквально протягом 1 години!

Наш автосалон надає свої послуги з продажу будь-якого автомобіля в кредит для жителів всієї Росії . У 47 регіонах нашої країни - від Калінінграда до Владивостока, є представництва нашого Банку-партнера. Приїхавши і купивши машину у нас, Ви можете оплачувати кредит у своєму рідному місті.
Наш автосалон допоможе Вам отримати один з двох видів кредиту:  
1. Грошовий кредит . Ви отримуєте гроші з нашою допомогою. Тепер Ви можете не обмежуватися тільки покупкою автомобіля в нашому автосалоні. Ви зможете вже придбати якісь додаткові аксесуари для Вашого авто, поставити сигналізацію або механічний блокіратор, придбати запасний комплект гуми - загалом це може бути все, що завгодно і не обов'язково пов'язане з автомобілем.

Для отримання грошей в кредит з нашою допомогою Вам необхідно мати при собі паспорт РФ і довідку про доходи за 6 місяців.

Додаткові подробиці можна отримати за телефоном: (495) 646-0202

2. Кредит на автомобіль, куплений в нашому автосалоні або будь-якому іншому салоні Москви. Автокредит на дуже вигідних умовах.

Для оперативного отримання відповіді про можливості кредитування і швидкого оформлення документів, Ви можете подати заявку на автокредит прямо з нашого сайту в розділі " Заявка на автокредит ".

Кредит на автомобіль надається особам, що задовольняє наступним вимогам:

    Для жителів Москви і МО : не молодше 21 років і не старше 60 років, для жителів регіонів : не молодше 23 років для чоловіків, 18 років для жінок і не старше 60 років;
  • мають Російське громадянство;
  • мають постійну реєстрацію за місцем оформлення автокредиту;
  • мають безперервний термін трудової діяльності на останньому (сьогоденні) місці роботи не менше 4-х місяців.
Для отримання кредиту необхідно мати при собі:
  • Для жителів Москви і Московської області: паспорт РФ і водійські права;
  • Для мешканців регіонів: паспорт РФ і будь друге документ, що засвідчує особистість.
  • Копія трудової книжки (завірена роботодавцем)
У нас дуже гнучкі умови кредитування. У середньому перший внесок становить 10% від вартості автомобіля, і Вам доведеться сплатити близько 22% річних. Але на кожен автомобіль умови можуть змінюватися і в кращу сторону - так що багато чого залежить від року випуску авто, на яке береться автокредит, від марки і повної вартості автомобіля. Уточнюйте умови у наших менеджерів. Час розгляд заявки банком - до 3-х годин!

Уточнюйте умови кредитування у нас в офісі, електронною поштою або телефоном - для жителів різних міст, умови можуть відрізнятися.

З питань автокредиту телефонуйте (495) 646-0202

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122