четверг, 10 марта 2011 г.

Що таке кредити webmoney

Що таке кредити webmoney
При отриманні грошей, позичальник вказує гаманець, через який він планує розраховуватися і орієнтовний час повернення позики. Визначивши розмір і термін повернення грошей, позичальник реєструє свої зобов'язання на сайті paymer. У міру повернення зобов'язання автоматично гасяться. Слід звернути увагу, що всі платежі за позикою здійснюються лише через інтерфейс сервісу, що зареєстрував боргові зобов'язання. Пряме перерахування грошей на гаманець позичальника не буде зараховано, як повернення грошей. Кредитор може достроково вимагати повернення коштів, які були отримані позичальником по ліміту довіри. У цьому випадку буде втрачена можливість отримати відсотки за використання позикою.

Коли коштів на гаманцях позичальника недостатньо, то примусово будуть списані кошти з гаманців інших учасників системи, які відкрили ліміт довіри позичальникові. Якщо гроші не будуть повернуті в зазначений термін - зобов'язання позичальника передаються кредитору. Кредитору надається право блокувати WMID позичальника і він може зажадати повернення грошей в судовому порядку. Скориставшись послугами кредитної біржі webmoney можна отримати докладну інформацію про наявність вільних коштів для кредитування або отримати можливість самому виступити в ролі кредитора.

За допомогою кредитної біржі можуть реалізовуватися колективні кредити, де кожним кредитором виплачується лише частина суми, що видається позичальнику. Використання кредитної біржі зменшує ризик. Кредитору видається повна інформація про позичальника - попередня кредитна історія, персональні дані, гарантії і ліміти довіри інших учасників системи. Щоб отримати кредит через кредитну біржу, спочатку в WM Keeper створюється С-гаманець. Потім оформляється заявка на кредитній біржі, де вказується бажана сума, відсоток за користування кредитом, номер Z гаманця, на який будуть переводитися кредитні кошти, гарантії повернення та мета, для якої береться кредит.

Заявка поміщається в загальний список заявок на отримання кредиту. Кредитори, які хочуть заробити, переглядають заявки і якщо їх влаштовують умови, ініціюють процедуру видачі кредиту. Одноразово може бути лише одна заявка від одного потенційного позичальника. Кредитор створює в WM Keeper D-гаманець. Уважно ознайомившись з текстом заявки, додає довіреність для зняття коштів та перегляд залишків на гаманцях для біржового сервісу. Далі вибирається гаманець, з якого буде кредитуватися позичальник, сума, яка може бути видана. У випадку правильно введених параметрів - гроші перераховуються з протекцією угоди на гаманець біржі. Коли набирається загальна сума кредиту, від всіх кредиторів (у разі, якщо видається колективний кредит), оператором біржі вводиться код протекції.

Повна сума кредиту надходить на рахунок до позичальника, а зобов'язання по поверненню боргу надходять з С-гаманця позичальника, на D-гаманець кредитора. Всі розрахунки по кредиту проводяться через біржу, і боргові зобов'язання погашаються за мірою розрахунку. Зручність кредитування через Web Money - це, перш за все, швидкість отримання грошей, відсутність необхідності йти в банк, укладати додаткові документи на отримання кредиту, надійність, прозорість і зручність погашення суми позики.

Кредитування в Web Money вигідно як кредитору, так і позичальнику, адже вони можуть домовитися між собою про всі умови, вдавшись до послуг системи лише як до гаранта забезпечення угоди. При використанні експрес кредитів Web Money, або видачі грошей позичальникам, система виробляє всі необхідні розрахунки. Користувачеві залишається лише насолоджуватися простотою процесу, використовувати отримані гроші за призначенням і своєчасно робити виплати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122