четверг, 10 марта 2011 г.

Як отримати експрес-кредит WebMoney

Як отримати експрес-кредит WebMoney
Кредити дуже щільно увійшли в наше життя і, незважаючи на кризу, "жити в борг" продовжують багато людей.

У цій статті ми розповімо Вам про те, як можна отримати експрес кредит webmoney в титульних знаках wmz
Про переваги системи WebMoney Transfer Ви можете прочитати на нашому сайті в спеціальному розділі "Все про WebMoney". Найбільша частка онлайн кредитів видається саме у титульних знаках цієї системи. Що ж робити, якщо потрібен терміновий кредит, а на біржі кредитів WebMoney Вам ніхто не готовий допомогти?

Для початку потрібно зареєструватися на сайті lendmoney.ru. Потім заповнити заявку на отримання експрес wm кредиту, вказати суму кредиту (до 100 WMZ) і термін.

Після заповнення цих пунктів Ваша заявка буде автоматично оброблена за лічені хвилини і буде прийнято рішення про надання (чи ні) експрес-кредиту webmoney.

Коли Ваша заявка буде схвалена, на Ваш WMZ гаманець надійдуть гроші. Розпорядитися ними - вже Ваше завдання. Найголовніше - wm кредит повинен бути погашений до закінчення зазначеного в заявці терміну!

Часті питання про кредит WebMoney

У яких ще грошових знаках видається кредит wm?
Кредит WebMoney можна отримати тільки в доларовому еквіваленті WMZ.

На яку суму wm кредиту можна розраховувати?
Якщо не говорити саме про експрес-кредит wm, то все залежить від цілей отримання та довіри з боку кредитора. Одними з основних критеріїв оцінки рівня довіри до позичальника є його атестат, репутація, відгуки і, звичайно ж, кредитна історія. Згідно з офіційною статистикою кредитної біржі WebMoney, на 27.01.2009 було видано wm кредитів за 57785 заявками на суму 13754388.23 WMZ. Не складно підрахувати, що середня сума заявки приблизно дорівнює 238 WMZ. Сума, яку озвучують "вільні" кредитори, в середньому коливається від 20 до 500 WMZ, Максимальна сума кредиту, яку вони готові дати, коливається від 500 до кількох тисяч WMZ.

Звичайно ж, максимальна сума, на яку Ви можете оформити заявку на кредит wm нічим не обмежена, але якщо ви попросите пів мільйона WMZ, то лише викличте посмішку на обличчі у завсідників wm біржі. Сума wm кредиту, як і будь-якого іншого, повинна бути реальною, а найголовніше - обгрунтованою.

Чи можна отримати більшу суму кредиту WebMoney?
Можна. У випадку, якщо позичальникові потрібно значна сума, він може скористатися колективним кредитом на біржі кредитів WebMoney, при такому підході, запитувана сума видається одразу кількома кредиторами.

Як швидко розглядається заявка на отримання кредиту WebMoney?
Термін розгляду заявки може коливатися від лічених хвилин до декількох днів. Це залежить від кредитної історії та статусу позичальника.
Ідеальні умови для швидкого отримання кредиту WebMoney надає сервіс lendmoney.ru, Який пропонує автоматичну видачу до 100 WMZ на строк до 10 днів.
Розгляд заявки на отримання wm кредиту відбувається в автоматичному режимі без участі оператора і займає всього кілька хвилин. Для цього достатньо авторизуватися, вказати суму і термін wm кредиту.

Чи можна отримати другий кредит, якщо перший ще не погашений?
На офіційній біржі може існувати тільки одна діюча заявка на отримання кредиту WebMoney для кожного позичальника. Другий кредит можна спробувати отримати через сервіс lendmoney.ru, Але, слід розуміти, що Вам може бути відмовлено через наявність не погашених боргових зобов'язань.

Яка процентна ставка кредиту webmoney?
Що стосується відсоткової ставки за wm кредиту, то 4-7% на місяць цілком прийнятна цифра як для позичальників так і для кредиторів. Розмір суми, що підлягає визначається по повному терміну кредитування, тобто не потрібно виплачувати добових, місячних, квартальних або річних відрахувань. Головне завдання - повернути кредит вчасно. Якщо Ви наприклад хочете взяти на рік 1000 WMZ під 5% на місяць, то сума до погашення кредиту складе 1000 + 0,05 * 1000 * 12 = 1600 WMZ, а повернути її всю відразу або по частинах протягом року - вирішувати Вам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122