суббота, 12 марта 2011 г.

Автівки Форд у кредит (FordCredit)

Коротко про головне: 
FordCredit (ФордКредіт) - це програма кредитування фізичних осіб на купівлю нових автомобілів Ford у офіційних дилерів марки.

Програма поширюється на наступні моделі: Focus, Focus ST, Focus RS, Mondeo, Fusion, C-MAX, Kuga, Fiesta, S-MAX, Galaxy, Ranger і Tourneo Connect .


Умови FordCredit:
Початковий внесок від вартості а / м Термін кредиту Ставка FordCredit
не менше 30% 36 місяців 9% річних 12% річних
60 місяців 12% річних 13% річних
пакет документів * повний неповний
комісія за надання кредиту 5500 рублів 0 рублів
валюта кредиту
рублі
АВТОКАСКО від вартості а / м 5% (тариф з франшизою)

6,8% (тариф без франшизи)
* неповний пакет документів включає: паспорт позичальника, пасрпорт подружжя (якщо є), водійське посвідчення ; повний пакет документів : паспорт позичальника, пасрпорт подружжя (якщо є), водійське посвідчення, довідка про доходи, копія трудової книжки, завірена роботодавцем, військовий квиток ( для чоловіків до 27 років).

Переваги програми FordCredit:
  • вигідні умови по автомобілях в кредит
  • можливість дострокового погашення
  • відсутність прихованих комісій
  • пільгову пропозицію з автострахування
  • можливість поєднання з маркетинговими програмами "Форд Мотор Компані" ЗАТ
  • відсутність обмежень по року виробництва і ціною автомобіля

Ford Credit - це Ваш новий автомобіль Ford з мінімальними витратами і максимальною вигодою при покупці!

Ви можете самостійно прорахувати всі ставки і платежі по кредиту на Ваш майбутній автомобіль Ford у розділі нашого сайту "Зараз у салоні"> інструмент " кредитний калькулятор "

Є питання?
Проконсультруйтесь по ним з нашими фахівцями за тел.: (495) 737-04-05, доб.: 6613

 
    Детальніше про програму:   


Суть програми FordCredit (ФордКредіт) - це зниження витрат клієнтів на кредит за рахунок надання Учасникам Програми спеціальної ціни на автомобіль, що купується в кредит. У результаті фактичні витрати Учасника з виплати відсотків по кредиту стають порівнянними з витратами з виплати відсотків, які клієнт поніс би при придбанні автомобіля в кредит за звичайною ціною за ставками 9% річних на 36 місяців і 12% річних на 60 місяці в

Головною особливістю програми «ФордКредіт» є можливість оформлення кредиту на пільгових умовах в рублях. Також FordCredit передбачає можливість дострокового погашення кредиту. Програма сумісна з Державною програмою утилізації автомобілів і зі спеціальними пропозиціями Ford .

Якщо клієнти надають неповний пакет документів, то ставки FordCredit підвищуються незначно: з 9 до 12 відсотків річних (при терміні 3 роки) і з 12 до 13 відсотків річних (при терміні до 5 років). Комісія за надання кредиту не стягується. Кредит з неповним пакетом документів за програмою FordCredit надають: ЗАТ «Райффайзенбанк», «БНП Паріба» ЗАТ, ТОВ «Русфинанс Банк», ВАТ «Банк» і ЗАТ ЮніКредіт Банк.

У рамках програми FordCredit можна застрахувати придбаний автомобіль на вигідних умовах в страхових компаніях-партнерах Ford в Москві, Санкт-Петербурзі та регіонах: ВАТ «СК« Прогрес-Гарант »і ВАТ« ВБК ». У регіонах свої послуги пропонують також: ЗАТ «Страхова група« Уралсиб »і ВСАТ« РЕСО-Гарантія ». Для першого року страхування тариф АВТОКАСКО з франшизою в рамках програми FordCredit становить 5 відсотків від вартості автомобіля . При страхуванні без франшизи діє тариф 6,8 відсотка . Вартість послуг страхування за перший рік можна включити в суму кредиту.

Програма Ford Credit не поширюється на модель Focus LE . Цей автомобіль в кредит можливо придбати за Державною програмою пільгового автокредитування .

Залишилися питання? Є сумніви?
Обов'язково проконсультруйтесь з нашими фахівцями за тел.: (495) 737-04-05, доб.: 6613


Умови страхування автомобілів у рамках програми FordCredit

Придбаний автомобіль є заставою за кредитом і повинен бути застрахований (за ризиками викрадення і збиток - КАСКО) в одній із страхових компаній-партнерів - ВАТ "Військово-страхова компанія" чи ВАТ "СК Прогрес Гарант".

У рамках програми FordCredit діє пільгову пропозицію по КАСКО на перший рік страхування:
5% від вартості автомобіля - тариф з франшизою
від 6,8% від вартості автомобіля - тариф без франшизи

Вартість послуг страхування за перший рік можна включити в суму кредиту.

Загальні вимоги до Страхувальника:
  • Вік від 23 років *
  • Водійський стаж від 2 років *
* Більш детальну інформацію про умови страхування, вимоги до Страхувальника та тарифи можна дізнатися у відділі кредитування і страхування по телефону: (495) 737-04-05, доб.: 6613

Загальний порядок купівлі автомобіля в кредит:

   1. Ви приїжджаєте в салон «Нью-Йорк Моторс - Москва», де менеджери допоможуть Вам у виборі автомобіля, а також визначать точну його вартість у вибраній Вами комплектації. Потім менеджер по кредиту підкаже Вам, які документи необхідно подати в банк для отримання кредиту і зробить розрахунок авансового платежу та суми щомісячного платежу за кредитом.
   2. Ви готуєте документи для отримання кредиту, надаєте їх у Кредитний відділ і оформляєте кредитну заявку в обраний банк. Ми самі направляємо документи в банк. Протягом 3-5 робочих днів банк розглядає Вашу кредитну заявку та приймає рішення.
   3. Менеджер по кредиту сповіщає Вас про надання кредиту. Після цього, Ви ще раз приходьте в «Нью-Йорк Моторс - Москва» і вносите авансовий платіж.
   4. Банк призначає день проведення операції, Ви приїжджаєте і підписуєте кредитний договір, договір застави, а так само договір поруки - якщо буде вибрана схема кредитування, що передбачає поручительство.
   5. Ваш автомобіль ставиться на облік в ГИБДД. Після постановки на облік паспорт транспортного засобу передається кредитним відділом автосалону в банк, де зберігається до повного погашення заборгованості за кредитом.
   6. Після здійснення угоди в банку, наша менеджер інформує Вас про час отримання документів на автомобіль та самого автомобіля - зазвичай це відбувається не пізніше, ніж через день після здійснення операції.

ВИМОГИ, пред'являють до позичальників В "Русфінансбанк"
Ви можете стати клієнтом "Русфінанса БАНК", якщо:

  • Ваш вік від 23 до 60 років (термін погашення кредиту не повинен настати пізніше дня настання 60-річчя клієнта);
  • У Вас є не менше 2-х контактних телефонів (один з яких стаціонарний);
  • Ваш дохід, достатній для погашення запитуваної суми кредиту;
  • Ви постійно зареєстровані на території регіонів, в яких знаходяться відділення Банку;
  • Ви відповідаєте вимогам кредитоспроможності, що пред'являються Банком до учасників даної програми;
  •  Ваш стаж на останньому місці роботи не менше 4 місяців;
  • Ви не залучалися до кримінальної відповідальності.

Рішення по кредиту: Банк приймає рішення про схвалення кредитної заявки на підставі всієї наданої інформації і повідомляє Позичальника про прийняте рішення протягом однієї години з моменту отримання від нього необхідних документів і заповнення анкети. Дане рішення дійсно протягом одного місяця після прийняття.

Платежі Позичальника

Початковий платіж за автомобіль, що купується в кредит в розмірі не менше передбаченого програмою "Форд в кредит" (у відсотках від ціни автомобіля).

Щомісячні ануїтетні (рівні) платежі в погашення кредиту (залежать від відсоткової ставки, суми та строку кредиту).

Щорічна оплата страховки автомобіля від ризиків втрати, шкоди та розкрадання (угону) і цивільної відповідальності позичальника (автовласника) протягом терміну дії кредитного договору.

Документи, необхідні для розгляду заявки на кредит:

   1. Паспорт Позичальника;
   2. Другий документ Позичальника (для чоловіків до 27 років (призовного віку) обов'язковий другий документ військовий квиток або приписне свідоцтво); Русфинанс Банк »не вимагає
          * довідки про підтвердження доходів за формою 2 ПДФО *
          * поручительств фізичних або юридичних осіб
          * комісії за дострокове погашення кредиту

*- В деяких випадках потрібне надання додаткових документів

Завантажити кредитний договір "Русфінансбанк"

РОЗГЛЯД ЗАЯВКИ НА КРЕДИТ: ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ МОЖНА У ПРАЦІВНИКА БАНКУ ПРОТЯГОМ 20 ХВИЛИН. РІШЕННЯ ПО КРЕДИТУ ПРОТЯГОМ 1 ГОДИНИ


ВИМОГИ, пред'являють до позичальників В "Райффайзенбанк"

Ви можете стати позичальником "Райффайзенбанк Австрія", якщо:

    * маєте дохід, достатній для запитуваної суми кредиту;
    * маєте в своєму розпорядженні власними коштами, достатніми для початкового платежу в розмірі не менше 30% від ціни автомобіля, що купується;
    * маєте в своєму розпорядженні власними коштами для оплати нижче перелічених зборів і платежів;
    * відповідаєте вимогам кредитоспроможності, що пред'являються Банком до учасників даної програми;
    * маєте постійне місце роботи в Москві;
    * не притягувалися до кримінальної відповідальності.

УМОВИ

Сума кредиту: Від 100 000 руб. / 3 500 USD до 3 000 000 руб. / 100 000 USD, за запитом клієнта, з урахуванням оцінки Райффайзенбанком кредитоспроможності та платоспроможності Позичальника на підставі поданої ним документації.

Термін кредиту : Від 1 року до 5 років, з можливістю дострокового погашення через півроку без нарахування додаткових відсотків, або через 3 місяці на розсуд Банку.

Рішення по кредиту: Банк приймає рішення про схвалення кредитної заявки на підставі всієї наданої інформації і повідомляє Позичальника про прийняте рішення протягом трьох днів з дня отримання від нього необхідних документів. Дане рішення дійсно протягом двох місяців після прийняття.

ПЛАТЕЖІ ПОЗИЧАЛЬНИКА

    * Початковий платіж за автомобіль, що купується в розмірі не менше відсотка передбаченого програмою "Форд у кредит" від ціни автомобіля;
    * Щомісячні ануїтетні (однакові) платежі в погашення кредиту і відсотків протягом терміну кредиту (залежать від відсоткової ставки, суми та строку кредиту);
    * Щорічна оплата страховки автомобіля від ризиків втрати, шкоди та розкрадання (угону) і цивільної відповідальності позичальника (автовласника) протягом терміну дії кредитного договору.

 ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

    * Право Банку на безакцептне списання коштів з рахунків Позичальника в КБ "Райффайзенбанк" в розмірі платежів по основній сумі кредиту та відсотків по ньому, а також відповідних комісій і штрафів;
    * Договір застави на що здобуває за рахунок кредиту автомобіль;
    * Порука за кредитом дружини / чоловіка Позичальника.

Документи, необхідні для затвердження кредиту

   1. Заява-анкета Позичальника.
   2. Копія паспорта (всіх 19 сторінок) Позичальника (ів).
   3. Копії паспортів (всі сторінки) дружини / чоловіка Позичальника.
   4. Копія водійського посвідчення Позичальника (ів).
   5. Копія трудової книжки (всі сторінки), завірена компанією-роботодавцем.
   6. Довідка про доходи Позичальника з місця роботи у вільній формі або за формою 2 ПДФО.

Переглянути кредитний договір, Ви можете зайшовши за посиланням: Кредитний договір "Райффайзенбанк"
Для прийняття рішення про кредит "Райффайзенбанк Австрія" має право запитати додаткову інформацію, а також документи, необхідні для підтвердження отриманої інформації.

На всі Ваші запитання, пропозиції та побажання з задоволенням дадуть експерти кредитування та страхування "Нью-Йорк Моторс-Москва" в салоні або за тел.:: (495) 737-04-05, доб.: 6613

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122