пятница, 30 октября 2015 г.

Будівництво лазні з бруса. Вибір печі


Баня є одним з найулюбленіших місць відпочинку на заміській ділянці. Вона займає важливе місце в списку життєвих радостей мільйонів людей. Серцем лазні є піч, без якої зруб перетвориться на звичайну дерев'яну конструкцію з басейном. Не дивно, що до вибору пічного обладнання для лазні пред'являються особливі вимоги.

Якщо ви плануєте будівництво лазні з бруса, то в першу чергу потрібно знати, що піч для лазні повинна бути якісною, пожежобезпечною, компактною і зручною в експлуатації www.skif53.ru/publ/stroitelstvo-bani-iz-brusa-vybor-pechi . Бажано, щоб її конструкція була зроблена таким чином, щоб мінімізувати ймовірність отримання опіку при випадковому дотику. Важливо підібрати піч оптимальної потужності, щоб опалювати всі приміщення, нагріти потрібний обсяг води, забезпечити парну гарячою парою, а також висушити приміщення після закінчення процедур.

Фахівці радять підбирати піч відповідно увазі лазні. Якщо говорити про найпоширеніші варіантах в Росії, то це класична фінська сауна та російська парна. Головна відмінність між ними полягає в організації парилки. Російська парилка передбачає високий рівень вологості (до 85%) при температурі до 70 градусів Цельсія. Фінська лазня навпроти відрізняється низьким рівнем вологості (не більше 20%) при температурі до 120%. Отже, саме тип лазні визначає вид грубки, яка буде використовуватися.

Отже, плануючи будівництво лазні з бруса, приділіть велику увагу вибору її прогріву. Щоб купити підходящий варіант, краще вивчити весь асортимент продукції, пропонованої на ринку.

Основні види печей

Традиційно для отримання пари використовується піч-кам'янка або парогенератор. Останній частіше застосовується у великих саунах, а ось піч-кам'янка - це кращий варіант опалювати приміщення невеликої лазні з бруса недорого. Саме цей варіант ми розглянемо максимально докладно.

Піч може бути газової, електричної або дров'яної. Вибір того чи іншого варіанту залежить тільки від ваших особистих переваг. Найчастіше покупці вибирають варіант, який дозволяє обслуговувати баню недорого. Тому все залежить від вартості того чи іншого виду палива. Але більшість покупців вибирає саме дров'яної варіант, тому що вона асоціюється з парильнею, приємним відпочинком і відповідною атмосферою.

Якщо говорити про матеріал, з якого вона виготовлена, то покупцям доступні наступні види: металеві та цегляні. Компанії, які пропонують купити лазню з бруса недорого, відзначають популярність металевих варіантів. Дійсно, печі з металу доступні в ціні, швидко прогріваються, не вимагають фундаменту. Однак цегляні варіанти виділяються завдяки здатності рівномірно розподіляти тепло по всьому приміщенню. Але будівництво цегляної печі потребують фундаменту, оскільки конструкція має значну вагу.

Вибираючи дров'яну піч, обов'язково звертайте увагу на наступні моменти. Колосник краще вибрати довгий, виготовлений з чавуну. А топливник повинен бути широким і довгим. Ці фактори забезпечать не тільки комфорт експлуатації, але і дозволять отримати високе полум'я, якого не домогтися в інших умовах.

Краще оснащувати недорогі лазні з бруса печами зі спеціальним шухлядкою для прибирання золи. Це значно полегшить процес експлуатації.

Що стосується електроваріанта, то він теж володіє вагомими перевагами. Наприклад, електрична піч дозволяє легко підтримувати задану температуру, має захист від перегріву, а при її експлуатації немає ризику отримати опік. Але ключовим недоліком такого варіанту є підвищена витрата електроенергії. Вам навряд чи вдасться обслуговувати приміщення лазні з бруса недорого, якщо ви віддасте перевагу саме електричному варіанту обігріву.

2 комментария:

  1. Вам нужен быстрый кредит? Мы можем помочь вам с кредита вам нужно.
    Мы предлагаем персональные кредиты и кредиты на развитие бизнеса.
    Личные кредиты (от $1000 - $50 000)
    Бизнес-кредиты (от $5000 - $10 000 000)
    Годовая процентная ставка составляет 3%.

    Ниже приведена форма заявки на кредит. Заполните его правильно и отправить его нам.
    Ваши Полные имена .....
    Ваш Текущий домашний адрес .....
    Твоя страна.....
    Ваш город .....
    Номер твоего мобильного.....
    Ваш возраст.....
    Мужчина или женщина.....
    Ваше семейное положение .....
    Твоя профессия.....
    Ваш ежемесячный доход .....
    Сумма кредита Обязательный, как .....
    Цель займа .....
    Срок кредита / Продолжительность .....

    Как только мы получим эти детали от вас, мы начнем процесс вашего кредита сразу.

    E-MAIL: preeminent.loans@gmail.com

    спасибо

    ОтветитьУдалить
  2. оферта между отделните.
    С 8-годишния си опит в областта на нашата структура заемите са въвели много надеждна и правна система за улесняване на офертата, така че клиентът да е по-сигурен. Затова, ако имате влияние върху банката, финансови затруднения, строителни проекти или други, не се притеснявайте повече. Г-жа Моник Пъут на вашите услуги, за да ви помогне. Ние отпускаме заеми в размер от 5000 евро до 12.000.000 евро с план за погасяване за проучване според възможностите. Любезно Ви молим да се свържете с нас за нуждите.
    Имейл: moniquepoutout@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122