понедельник, 28 мая 2012 г.

Як поїхати у відпустку в кредит?

У відпустку в кредит
У кожного з нас хоча б раз у житті виникають проблеми з фінансами. Звичайно, можна позичити у друзів або родичів. Але як бути, якщо сума значна, а ризикувати добрим ставленням ой як не хочеться. Тому кращим варіантом стане один з комерційних банків і організацій, що пропонують допомога в отриманні кредиту. Причому при оформленні буде потрібно самий мінімальний пакет документів.
І ось можна відправитися у відпустку за путівкою, про яку мрієш, не копя на це гроші кілька місяців. Краще всього звернутися в турфірму, яка безпосередньо співпрацює з банком, що істотно прискорить і спростить оформлення кредиту.

Кредитна карта або готівку?

При оформленні кредиту важливо врахувати наскільки швидко ви зможете повернути гроші. Якщо зараз просто складний момент і повернути кошти можна найближчим часом варто вибрати експрес кредит, за користування яким у багатьох банках пропонують пільгові відсотки. Наприклад, відправляючись у відпустку не отримавши відпускних, можна просто повернути їх у пільговий період, без переплати або з мінімальними відсотками.
Але якщо кошти знадобилися на більш тривалий термін, варто звернути увагу на інші способи кредитування. Наприклад, на кредит готівкою на різні цілі. Якщо раніше їх видавали тільки під заставу побутової техніки або автомобіля, то тепер все це спрощується.

Терміни і відсотки

Насамперед, варто враховувати, що видаючи кошти на відпустку, банк сильно ризикує, так як поїздка не може служити підставою для застави. Тому і відсотки при такому кредитуванні найвищі, плюс до всього вони можуть включати в себе додаткові страховки і комісії. У багатьох випадках вимагається надання першого внеску. Ставка за таким кредитом може становити до 25% річних, термін видачі до 12 місяців.

Умови кредитування

Для отримання коштів на поїздку необхідно, щоб кредитованим особі було від 21 до 55 років. Потрібно представити довідку про постійний дохід з місця роботи не менш ніж за останні 6 місяців. Обов'язкова прописка або реєстрація в місті, в якому видається позику. При низькому офіційному дохід буде потрібно подання поручителя, який зможе не тільки підтвердити особистість кредитованого особи, але і виступить гарантом повернення коштів. Крім паспорта, як документа, що посвідчує особу позичальника, необхідно надати права або закордонний паспорт.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122