среда, 16 мая 2012 г.

Статуси для Однокласників і Соцмереж: смішні і прикольні статуси

Дивно, але майже неможливо собі уявити, що в соціальних мережах і таких засоби спілкування, як ICQ або Агент Mail.ru відсутні статуси. Весело читати ці забавні короткі фрази, придумані їх укладачами і виставлені напоказ друзям.
Статуси, весело або сумно, завзято або серйозно написані, являють собою якесь текстове або графічне послання, яке кожен користувач встановлює самостійно в спеціально відведеному для цих цілей вікні. Ці послання видно всім гостям. Про те, що Ви встановили той або інший статус, зараз дізнаються всі ваші друзі. Статуси, сформульовані з гумором, є прекрасною можливістю підняти настрій собі та іншим користувачам. Веселий афоризм або анекдот, на який може натрапити в мережі користувач, здатний перетворитися статус. Забавні статуси здорово проглядати, якщо вони складаються не тільки з тексту, але також включають в себе гумористичні значки та символи. Через статуси можна весело і легко поділитися своїми Інтернет-знахідками з усіма друзями. Цілком імовірно, що Ваші статуси увійдуть до золотої колекції і розлетяться по всій мережі.
Придумати статус www.statusis.ru самостійно - буде стовідсоткове вираз Вашого Я, але статус - це короткий пропозицію, одна фраза, а виразити Себе однією пропозицією можуть дуже талановиті люди. Один поет срібного століття так просто написав: "Я-геній!" і увійшов в історію. Через це, вирушайте в пошуках статусів по сторінках нашого сайту, і приходьте до нас знову.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122