воскресенье, 5 июля 2015 г.

Послуги з організації офісних переїздів в Москві

Умный переезд
Більш вигідну пропозицію від орендодавців, більш просторий офіс, зручне місце розташування - всі ці фактори створять нові можливості, відкриють нові горизонти для Вас, і Ваших співробітників. Відправна точка в цих нових і важливих подіях - це організація офісного переїзду. До планування такого заходу ми рекомендуємо поставитися з усією серйозністю.


Робота компанії не повинна перериватися ні на хвилину, тому перевезення необхідно здійснити в максимально стислі терміни, а таке завдання під силу лише професіоналам. Результат чітко спланованого і грамотно організованого офісного переїзду - меблі розставлені згідно із затвердженим Вами планом, ніякого безладу, робота компанії не була припинена, Вашим співробітникам комфортно. Так буде виглядати офісний переїзд, якщо ви звернетеся за допомогою в нашу компанію. Пам'ятайте, що офісний переїзд може, і повинен приносити тільки радість, а турботи залиште професіоналам.

Кілька слів про компанію Розумний переїзд

Мувінгова компанія «Розумний Переїзд», займається наданням послуг з організації переїздів в Москві і Московській області. За нашими плечима вже не одна тисяча успішно спланованих і проведених перевезень, як квартирних, так і офісних. Досвідчений персонал, спеціалізований меблевий транспорт, сучасні та якісні пакувальні матеріали, індивідуальний підхід і добропорядність - ось основоположні нашого успіху! Довіряючи нам, Ви можете бути спокійні - все Ваше майно прибуде в кінцевий пункт в цілісності й схоронності і вже ввечері того ж дня, Ви сядете в улюблене крісло і насолодитеся новим видом з вікна.

Послуги з організації офісних переїздів в Москві

Послуги з організації офісних переїздів в Москві
Більш вигідну пропозицію від орендодавців, більш просторий офіс, зручне місце розташування - всі ці фактори створять нові можливості, відкриють нові горизонти для Вас, і Ваших співробітників. Відправна точка в цих нових і важливих подіях - це організація офісного переїзду ( офисный переезд ). До планування такого заходу ми рекомендуємо поставитися з усією серйозністю.

Робота компанії не повинна перериватися ні на хвилину, тому перевезення необхідно здійснити в максимально стислі терміни, а таке завдання під силу лише професіоналам. Результат чітко спланованого і грамотно організованого офісного переїзду - меблі розставлені згідно із затвердженим Вами планом, ніякого безладу, робота компанії не була припинена, Вашим співробітникам комфортно. Так буде виглядати офісний переїзд, якщо ви звернетеся за допомогою в нашу компанію. Пам'ятайте, що офісний переїзд може, і повинен приносити тільки радість, а турботи залиште професіоналам.
Послуги з організації дачного переїзду

Щорічно тисячі жителів Москви переїжджають на дачу. Для того щоб створити затишок і комфорт навколо себе, необхідно перевезти і велику кількість речей. Як же не взяти з собою улюблений диван або крісло, велосипед, телевізор, вудки, мангал, стіл і стільці, шафа і так далі. Перевезення речей на дачу - це, насамперед труднощі, а Вам так не хочеться клопотати з приводу переїзду, хочеться насолоджуватися природою і заслуженим відпочинком.

А тепер уявіть собі ситуацію, що Ви просто сідаєте в свій автомобіль, не поспішаючи їдете на дачу, попутно обговорюючи майбутній відпочинок. А Ваш улюблений диван вже давно чекає вас всередині, меблі зібрана і акуратно розставлена ​​по своїх місцях, скрізь порядок і чистота. Саме так виглядатиме заміський переїзд, якщо Ви замовте його в нашій компанії. Дачний переїзд - це наша спеціалізація і наша щоденна робота. Ми цінуємо своїх клієнтів і готові запропонувати Вам самий повний комплекс послуг з перевезення речей на дачу. Просто відпочивайте, всі турботи ми беремо на себе!

Переїзд котеджу

Переїзд котеджу
Організація переїздів котеджів і заміських особняків. Весь спектр послуг і гарантії якості! Упаковка, вантажники, транспорт, договір.

Переїзд заміського будинку або котеджу - дійсно глобальне завдання, що під силу лише професіоналам. Причин тому безліч: це і великі площі особняків, і нестандартні дверні прорізи, і гвинтові сходи, і специфічне, негабаритний майно. Також, переїзд котеджу на увазі під собою і розбирання-складання-упаковку величезної кількості меблів, навантаження-розвантаження, дбайливу транспортування і таке інше. Кількість витраченого на переїзд часу, безпосередньо залежить від професіоналізму компанії перевізника. Довіряти такий переїзд дилетантам - собі дорожче. Як мінімум, Ви ризикуєте безпекою свого майна.

Перевезення і складів і складських комплексів

Переїзд складу по Москві, досить трудомісткий процес. У першу чергу, це пов'язано з тим, що вантажі серйозно відрізняються один від одного за габаритами і вагою. Важливим чинником є ​​також складське устаткування, часом дуже крихке і вимагає делікатного до себе ставлення. Більше того, переїзд складу, повинен бути здійснений в максимально стислі терміни. Ці вимоги продиктовані комерційним призначенням складських приміщень - будь простої в роботі складу, ведуть до фінансових втрат з Вашого боку. Зрозуміло, що професійно організувати та провести складської переїзд, може тільки досвідчена компанія.

Мувінгова компанія «Розумний переїзд», за час своєї роботи, накопичила чималий досвід у питаннях організації перевезень складських площ. Серед наших найзнаменитіших робіт, подібного типу - це організація переїзду складу Військового Державного Архіву, Державного Історичного Музею та Міністерства Закордонних Справ Російської Федерації. Перевезення складів такого рівня доводять - нам можна довіряти!

Послуги з організації переїзду магазину

Переїзд магазину - це трудомісткий і складний процес вимагає чималих витрат часу і сил. Не кожна компанія-перевізник здатна професійно організувати, спланувати і провести переїзд магазину, будь то перевезення всередині торгового центру або ж повноцінний переїзд на нове місце. Торговельне устаткування, часто дуже крихке, вимагає до себе дуже дбайливого поводження і тут Вам просто не обійтися без допомоги професіоналів.

Компанія «Розумний Переїзд» вже більше 8 років, професійно займається перевезенням магазинів і торгових площ. Не важливо, що Вам потрібно перевезти: торгову палатку або гіпермаркет побутової техніки. Звертаючись до нас за допомогою, Ви можете бути впевнені - всі роботи будуть виконані в строк і з належною якістю. На відміну від ряду компаній - перевізників, ми надаємо повний комплекс послуг з перевезення торгових площ, а саме:
  • Виїзд менеджера для оцінки обсягу робіт;
  • Попередня доставка необхідного пакувального матеріалу;
  • Демонтаж торгівельного обладнання (стелажі, вітрини, касові апарати та інше);
  • Упаковка устаткування і товару;
  • Навантаження-розвантаження та перевезення;
  • Монтаж торгового обладнання і розстановка згідно вашим побажанням.

Квартирний переїзд в Москві

Квартирний переїзд часто порівнюють з пожежею або повінню - це не правильно! Насамперед, переїзд квартири це багатообіцяюча зміна у Вашому житті. Радість від зміни обстановки і приємні, передсвяткові клопоти. Де ж замовити переїзд квартири, щоб не перетворити свято на стихійне лихо? Відповідь дуже проста: звертайтеся в компанію Розумний Переїзд!

Ми накопичили величезний досвід в сфері послуг по організації квартирних переїздів, і ми з радістю поділимося цим досвідом з Вами! Як і де замовити переїзд квартири? Як самостійно підготуватися до перевезення? Якими труднощами характеризується квартирний переїзд в Москві? Як заощадити на послузі не на шкоду якості? Відповіді на всі ці питання, ви знайдете на сторінках нашого сайту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122