суббота, 19 апреля 2014 г.

Як купити нерухомість на Кіпрі

Нерухомість на Кіпрі
Ідеальний клімат і екологія, красива природа, один з найнижчих рівнів злочинності у світі, економічна і політична стабільність, гарантії збереження власності привертають з кожним роком все більше іноземців купити нерухомість на Кіпрі.
Ми зробимо все можливе, щоб покупка житла на Кіпрі стала приємним проведенням часу в поєднанні з Ваших відпочинком. Володіючи туристичної та транспортної структурами, власної правової підтримкою, налагодженими відносинами з фінансовими інститутами та спеціалізуючись на мульти сервісних послугах в нашій групі компаній, у відмінності від забудовників і багатьох інших агентств, ми допомагаємо Вам не тільки купити віллу на Кіпрі, але й вирішити весь спектр завдань, пов'язаних з купівлею та проживанням на Кіпрі.

Чому варто купити нерухомість на Кіпрі?

Придбання нерухомості на Кіпрі є не тільки іміджевої або статусної завданням наших клієнтів, але так само є і диверсифікаційних інструментом, що дозволяє при вигідному вкладенні своїх капіталів отримувати постійний дохід від інвестицій в кіпрську нерухомість.
Елітна нерухомість на Кіпрі користується великим попитом не тільки у жителів Росії, а й у жителів інших країн. Така підвищена увага викликають не тільки сприятливі кліматичні умови для життя, а й юридична захищеність іноземців щодо права власності на житло. Політичні зміни і проблеми не створять загрози втрати нерухомості на Кіпрі (Пафос, Ларнака, Лімасол або в будь-якому іншому місті острови). Можна бути впевненим, що скрізь права власності на житло буде гарантовано державою.
На сьогоднішній день створені найпривабливіші умови оподаткування при купівлі нерухомості, а так само можливість отримання постійного виду на проживання в ЄС не є громадянами Євросоюзу.
Важливо зауважити, що завдяки сонцю, морю, відмінною екології і красивій природі регіону на нерухомість на Кіпрі ціни постійно зростають. Це відбувається через скорочення фактичної наявності землі для будівництва.
Яким би не був Ваш запит на купівлю нерухомості - недорога або елітна, квартира або приватний будинок - ми допоможемо підібрати будь-який варіант у відповідності з Вашим бюджетом.
На Кіпрі існує безліч агентств, які продають нерухомість, але тільки наша компанія якісно і професійно в повному обсязі надає весь спектр послуг для своїх клієнтів:

  • Оперативний підбір нерухомості для покупки, оренди та інвестицій; 
  • консультація з інвестиційної привабливості та ліквідності об'єкта нерухомості; 
  • оцінка вартості; 
  • повний супровід процедури придбання нерухомості; 
  • управління нерухомістю і післяпродажне обслуговування; 
  • адаптація; 
  • консьєрж сервіс; 
  • ознайомлювальні тури з нерухомістю острова; 
  • консультація в організації власного бізнесу на Кіпрі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122