пятница, 10 апреля 2015 г.

Кращі в світі човнові електромотори Minn Kota

У наш час все частіше і частіше можна побачити на водоймах човни, які обладнані знімним електромотором і це не пік риболовного прогресу, а щось звичайне. Багато рибалки вже оцінили всі принади такого винаходу, так як плавне, тихе і легко контролює рух човни, завдяки двигуну набагато краще і зручніше нескінченних помахів весел і одержуваних від цього мозолів.


У 2014 році компанія Minn Kota відзначає 80 років своєї діяльності. Це 80 років інновацій та плідних робіт зі створення одних з найкращих у світі човнових електромоторів з відмінними характеристики.

Компанія Minn Kota була створена в 1934 році в США в Північній Дакоті винахідником мотора для троллінгу О.Г.Шмідтом. З - за близького розташування офісу компанії до кордону штатів Міннесота - Північна Дакота новостворена компанія отримала назву Minn Kota Manufacturing Company. З часу свого заснування, Minn Kota йде шляхом використання найсучасніших технологій у виробництві човнових електромоторів, завдяки чому отримала заслужене визнання серед шанувальників троллінгу.На даний момент Minn Kota випускає велику різноманітність човнових електромоторів, починаючи від невеликих і недорогих Endura і закінчуючи потужними моторами, які можуть служити в якості основного двигуна на човні.

Серед більшості володарів моторних човнів існує думка, що човнові електромотори це просто дитячі іграшки, і вони абсолютно не годяться для серйозної риболовлі "по-дорослому". Відразу охолодити запал і заперечення власників бензинових моторів, мовляв, електромотори це суцільна нісенітниця. Ні, ні і ще раз ні, човнові електромотори зовсім не дурниця. Просто у електромоторів зовсім інша ніша і призначення.

Це все одно, що зіставляти ніж і сокиру, що краще? Сокира завжди могутніше, однак, для тонких робіт ми все ж користуємося ножиком. Так і з човновими електромоторами. Це тонкий достатньо інструмент для ювелірних маневрів на воді при повній беззвучно. Так, у електромоторів немає такої потужності, як у їхніх бензинових побратимів. Так, вони тихохідні. Так, не завжди на них можна йти проти сильного вітру або ж бурхливого перебігу. Так, їх потрібно заряджати від електричної мережі. Так, акумулятор важкий і не так дешевий. Все так.

Однак, тільки на Найтихіший електромоторі можна підкрастися до «Окунєва котлу" не розполохавши смугастих хижаків. Тільки електромотор дозволяє дорожити на правильній для хижака швидкості, що не лякаючи його звуком. Тільки на електромоторі можна підійти до б'є жереху, жереху який сахається навіть від плескоту весел. Тільки на електромоторі можна тихенько підкрастися до засіли в очеретах качках. У Вас ніколи не буде проблем з запахами нафтопродуктів в човні або ж у авто при перевезенні палива в каністрах. І нарешті, електромотор абсолютно екологічний і не забруднює улюблені наші водойми. І, взагалі, фахівці радять - в тому випадку, якщо Ви дійсно рибалка, то не сперечайтеся, який мотор краще. Просто ставте на човен відразу два мотори - сильний ходової бензиновий і тихий рибальський електричний. І буде Вам та рибальське щастя!

Але, перейдемо від емоцій до конкретики і розберемося, коли дійсно необхідний човновий електромотор, що він собою являє, і як вибрати з багатьох десятків ринкових пропозицій відповідну саме Вам модель.

Для чого потрібен човновий електромотор?


В англійській мові човновий електромотор носить виразне, стале назва - тролінг двигуна. Саме найменування - троллінгової мотор, має на увазі, що вони широко застосовуються саме для риболовлі. Але це не тільки ловля «на доріжку», електромотор це ще і мрія активного спінінгіста. Неймовірно зручно обловлювати невеликі заливчики, повільно пересуваючись уздовж урізу не вимикаючи мотор. При лові в схил дуже допомагає при вітрі, не потрібно кидати якір. Дуже гарні човнові електромотори при проходженні зарослих ділянок, коли не дуже-то і погребешь веслами серед заростей очерету.

В першу чергу електромотори застосовуються для лову риби на спокійній воді маленьких водойм - озер, невеликих водосховищ, заток, річок без сильної течії. Електромотор використовується, в першу чергу, як додатковий мотор на човнах і катерах і саме для дуже зручною риболовлі. Без проблем пересуває човен або ж катер загальною вагою до 1200 кг. Для дрібних човнів можливе застосування електромотора як основного двигуна. Ну і, природно, електромотор це вдала заміна весел.

Основні переваги


- Мотор неймовірно легкий, вага самого потужного не перевищує 10 кг.
- Фактично безшумний, дозволяє пересуватися, абсолютно не лякаючи рибу.
- Миттю запускається.
- Отличнейшая маневреність і керованість.
- Дозволяє ходити по мілководдю.
- Майже не намотує траву на гвинт.
- Мінімальні витрати на експлуатацію.
- Немає необхідності в підготовці до зими (консервації).
- Займає мінімум місця в багажнику авто.
- Комплект електромотора з акумулятором в два рази дешевше бензинового мотора мінімальній потужності.

1 комментарий:

  1. оферта между отделните.
    С 8-годишния си опит в областта на нашата структура заемите са въвели много надеждна и правна система за улесняване на офертата, така че клиентът да е по-сигурен. Затова, ако имате влияние върху банката, финансови затруднения, строителни проекти или други, не се притеснявайте повече. Г-жа Моник Пъут на вашите услуги, за да ви помогне. Ние отпускаме заеми в размер от 5000 евро до 12.000.000 евро с план за погасяване за проучване според възможностите. Любезно Ви молим да се свържете с нас за нуждите.
    Имейл: moniquepoutout@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122