суббота, 17 января 2015 г.

Як вибрати пакети для сміття

Вибір мішків для сміття - це дуже актуальне питання для сучасної людини. Варто відзначити, що такими мішками користується практично кожна людина в зв'язку з екологічною обстановкою. Мабуть, до головних достоїнств можна віднести надійність і міцність, завдяки цьому запобігає випадання сміття з мішка і тим самим поліпшується екологічний стан міста. Що стосується придбання, то купити пакети ПВД для сміття можна в будь-якому спеціалізованому магазині або ж безпосередньо від виробника.


Тепер давайте поговоримо про те, з чого виробляються мішки, а також розглянемо - які сміттєві пакети (мешки для мусора) сьогодні можна зустріти в продажу.

Отже, як уже було сказано вище, матеріалом для розробки пакетів служить два види поліетиленів. Перший тип - це ПВД, тобто поліетилен високого тиску. Другий тип - ПНД (поліетилен низького тиску). Пакети для сміття, які виготовлені з поліетилену високого тиску відрізняються наступними позитивними характеристиками: міцністю, здатністю витримати стиск і натяг, і еластичністю. Крім цього, вони водо / паронепроникні.

пакетів, які зроблені з поліетилену

Що стосується пакетів, які зроблені з поліетилену низького тиску, то вони мають матову поверхню, а також шелестять при використанні. Проте їх головне достоїнство - це висока міцність і щільність.

Тепер поговоримо про товщину плівки та обсязі. Варто відзначити, що товщина плівки пакета - це один з головних параметрів, так як від нього безпосередньо залежить міцність виробу. Залежно від мети застосування пакета, сьогодні у продажу є сміттєві пакети з товщиною плівки від 6 до 70 мкм. Відповідно, чим більше цей параметр, тим пакет буде міцніше. Наприклад, якщо вам необхідно винести важкий будівельне сміття, то необхідно віддавати перевагу пакетам, які мають максимальний показник мкм.

Якщо говорити про обсяг, то сьогодні можна зустріти сміттєві пакети від 20 до 200 літрів. Зрозуміло, якщо пакети потрібні тільки для побутових цілей, то можна обмежитися найпростішими мішками. Наприклад, великою популярністю користуються пакети для сміття об'ємом в 30 і 60 літрів. Що стосується мішків, які володіють об'ємом від 100 до 200 літрів, то вони, як правило, випускаються в пластах або ж спеціальних рулонах. Також існують пакети обсягом на 240 літрів. В основному, вони використовуються для транспортування будівельного сміття.

1 комментарий:

  1. оферта между отделните.
    С 8-годишния си опит в областта на нашата структура заемите са въвели много надеждна и правна система за улесняване на офертата, така че клиентът да е по-сигурен. Затова, ако имате влияние върху банката, финансови затруднения, строителни проекти или други, не се притеснявайте повече. Г-жа Моник Пъут на вашите услуги, за да ви помогне. Ние отпускаме заеми в размер от 5000 евро до 12.000.000 евро с план за погасяване за проучване според възможностите. Любезно Ви молим да се свържете с нас за нуждите.
    Имейл: moniquepoutout@gmail.com

    ОтветитьУдалить

1122