воскресенье, 9 июня 2013 г.

Реальна допомога в отриманні кредиту. Етапи співпраці з кредитним брокером

Пропозиції по кредитах

Кредит готівкою. Билберри пропонує допомогу в отриманні грошових коштів готівкою на суму до 7 мільйонів рублів. Посередник направляє запит в кілька банків і визначає найбільш вигідну схему кредитування. В процесі співпраці консультант роз'яснює умови надання кредиту, розміри ставок і комісійних зборів, а також допомагає зібрати і підготувати пакет документів.

Кредит для бізнесу. Допомога в отриманні кредиту в Москві на розвиток бізнесу. Билберри здійснює співробітництво як з підприємствами, так і з індивідуальними підприємцями.
Автокредит. Допомога в отриманні кредиту на купівлю автомобіля. З допомогою Билберри ви можете отримати позику, сума якого, як правило, становить до 70% реальної вартості застави.
Іпотечний кредит. Ви можете оформити позику строком від 1 року до 50 років з мінімальною процентною ставкою - до 8% річних. Початковий внесок для отримання кредиту визначається в кожному випадку індивідуально.
Кредит під заставу нерухомості. Ви можете оформити експрес-позику на суму до 50% від вартості нерухомості: під заставу квартири, будинку, земельної ділянки або комерційного об'єкта. Також можливе отримання 

Реальна допомога в отриманні кредиту

Компания Билберри надає реальну допомогу в отриманні кредиту по всій Росії. Ми працюємо як з фізичними, так і юридичними особами. Консультанти Билберри підготують для вас індивідуальну програму отримання позики на необхідну Вам суму.
Кредитний брокер - це фінансовий посередник між банком і позичальником (фізичною або юридичною особою), що надає останньому допомогу з питань отримання кредиту. Комплекс послуг включає в себе підбір оптимальної схеми позики, переговори з кредитором та повний супровід клієнта до моменту укладення договору.

Етапи співпраці з кредитним брокером

Надання фінансової консультації. Кредитний брокер в Москві надає клієнту професійну фінансову консультацію. В процесі співпраці фахівець підбирає підходящу програму позики. Консультант також надає допомогу щодо заповнення заяви, анкети і інших документів.
Підписання договору. Консультант запрошує клієнта в офіс для обговорення умов кредитування та підписання договору про співпрацю. У документі вказується сума комісії посередника, яка залежить від розміру кредиту та складності фінансової операції.
Звернення в банк. Зібравши необхідний комплект документів для отримання кредиту, посередник передає його банку, заздалегідь обраному за погодженням з позичальником. Банк розглядає заявку і аналізує документи. За результатами виноситься рішення про видачу грошових коштів.
Надання кредиту. Після підписання договору позичальник отримує грошові кошти на розрахунковий рахунок, відкритий у банку-кредиторі. У відповідності з умовами договору позичальник зобов'язується виплатити взяту суму і відсотки протягом обумовленого терміну за встановленим графіком платежів.
Компанія Билберри пропонує послуги кредитного брокера в Москві. Якщо вам потрібна допомога у отриманні кредиту, дзвоніть за телефоном +7 (495) 649-30-00 або пишіть на електронну пошту bbfin@bbfin.ru.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122