четверг, 18 октября 2012 г.

Заявка на кредитну картку або кредит онлайн

Заявка на кредит онлайн (тобто заявка, яка заповнюється на сторінці Інтернету) на сьогодні один з найзручніших способів представити інформацію про себе, як про позичальника, одночасно в безліч банків й отримати і розглянути пропозиції про форми і умови кредитування або надання пластикових кредитних карт., по суті, отримати кредит або кредитну картку без довідок. Головна перевага цього методу в простоті і зручності - оскільки не потрібно ходити в банки, підлаштовуватися під графік їх роботи і витрачати час у банківських чергах. Це особливо прикро, якщо виявиться, що зусилля виявилися марними: банк не влаштувала ваша кредитоспроможність, або вас не задовольнив розмір кредитного ліміту.



При заповненні заявки на кредит онлайн (заявка на кредит онлайн), потенційний клієнт банку надає банкірам досить повну кредитну інформацію, на підставі якої банк вже може оцінити потенціал кредитних відносин із заявником. Якщо рішення про видачу кредитної картки або кредиту може бути позитивним, банківські працівники зв'язуються з позичальником, уточнюють їм необхідні деталі та призначають зустріч, результат якої вже в принципі відомий. Далі залишається оформити кредитну картку або кредит (неважливо - іпотека, автокредит або споживчий кредит) і вступити в ділові відносини.

З іншого боку, можливий варіант, коли з різних причин банк відмовляється від пропозиції позичальника, наприклад з-за те, що іпотечна програма припинена. У цьому випадку пошук грошей здійснюється в інших банках, у того ж банку, що дав відмову залишається можливість при відновленні іпотечної програми заново зв'язатися з позичальником і запропонувати йому свої послуги. Позичальник також дуже крупно виграє від розсилки заявка на кредит онлайн відразу в кілька банків, так як він може розглянути відразу кілька пропозицій, і оцінити їх відмінності, оскільки величина процентної ставки за кредитом - це далеко не завжди визначальний фактор для ухвалення рішення про вибір кредитора.

Крім зручності і психологічного комфорту розсилка заявок на кредит онлайн в банки несе в собі і значну економію часу (а як відомо, час це гроші), так і накладних і транспортних витрат, про що можна буде потім із задоволенням згадувати до самого закінчення терміну дії кредитної картки. Всю попередню роботу з подальшого надання довідок і документів можна провести за допомогою факсу та електронної пошти, звівши кількість відвідувань банку до підписання кредитного (або позичкового, адже позика, це той же кредит) договору та отримання грошей або видачу кредитної карти. Тому можна сміливо стверджувати, що подача заявки на кредит онлайн під безліч банків одночасно - це зручність та необхідна умова правильної роботи з кредитними установами і заставу прийняття правильно рішення про вибір банку для отримання кредитної картки або кредиту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122