вторник, 24 января 2012 г.

Готель бізнес класу у Санкт Петербургу - Апарт готель YE'S

Апарт готель YE'S входить до складу однойменного багатофункціонального комплексу, що зводиться Групою компаній "Піонер" у Виборзькому районі Санкт Петербургу на перетині пр. Освіти і вул. Хошиміну. Крім 16-поверхового Апарт-готелю до складу комплексу входять два 20-поверхових житлових багатоквартирних будинку з вбудованими комерційними приміщеннями і підземним паркінгом. Проект МФК розроблений Архітектурної майстерні "Євген Герасимов і партнери".

На сьогоднішній день Група компаній "Піонер" пропонує далекоглядним, але, при цьому несхильним до високих ризиків, інвесторам вкласти кошти в будівництво всього 200 квартир. Близько 700 апартаментів Група компаній залишить за собою.

Апарт готель YE'S надасть можливість інвесторам, якими можете бути і Ви, отримувати стабільний дохід і примножити капітал.

Власники, що купили апартаменти для постійного проживання, зможуть скористатися пакетом послуг, які позбавлять їх від маси побутових клопоту.

Корпоративні клієнти, отримавши сервісні апартаменти у власність, зможуть оперативно вирішувати питання щодо розміщення іногородніх та іноземних співробітників.

Орендарі будуть тривалий час проживати в комфортних апартаментах з готельним рівнем сервісу і за розумною ціною, що на сьогоднішній день недосяжно при оренді квартири на ринку масового житла.


Для інвесторів:

Апарт готель - це об'єкт комерційної нерухомості, всі приміщення (апартаменти) , в якому належать приватним та інституційним інвесторам. В їх інтересах діє керуюча компанія, що займається експлуатацією і здачею квартир оренду.

Це забезпечує інвесторам щомісячний дохід без необхідності самостійного залучення орендарів, спілкування з агенціями нерухомості та контролю за технічним станом і збереженням нерухомості.

Для орендарів і власників:

Апарт готель надає орендарям можливість середньострокового та довгострокового проживання в комфортних умовах за розумною ціною в поєднанні з перевагами домашнього затишку та готельного сервісу. Власники апартаментів, які будуть постійно проживати в них, також зможуть скористатися усіма надаваними на площах Апарт-готелю послугами.
Для корпоративних клієнтів (роботодавців):

Апарт готель - краще рішення питання в частині розміщення іногородніх та іноземних працівників, які залучаються великими російськими та іноземними компаніями з метою розвитку бізнесу, а також для розміщення співробітників, тимчасово відряджених в Санкт-Петербург з філій.



Купуючи Апартаменты YE'S, роботодавці, посольства і консульства, спортивні клуби (наприклад, футбольні, баскетбольні), державні структури, міжнародні ЗМІ знаходять рішення для тривалого розміщення свого персоналу в комфортних умовах без фінансових і тимчасових витрат на підбір адекватного за якістю і ціною житла. У період, коли апартаменти не використовуються, керуюча компанія забезпечить їх збереження або за дорученням власника здасть в оренду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

1122